2777
2789
عنوان

وای وای وای

140 بازدید | 5 پست

با همکارم دعوا که نه بحثم شده. همه ی همکارام باهام خوبن. این یکی متوقعه. توقع داره راه به راه براش کادو بگیرم منم محلش نمی دم. چند وقته قراره جا به جا بشم و برم یه جای دیگه. 

علنا میگه کی میری؟ چرا نمی ری دیگه. بعدشم میگه فلانی با اون همه ابهت رفت تو بری که دیگه هیچ اتفاقی نمیفته. از نظر مرتبه ی شغلی من به اون احاطه دارم ولی سنم ۱۵ سالی کمتره. ازش متنفرمممم. امروز هم سلامم نکرد. نفرینش کردم راستش.

اون باید سلام کنه یا شما؟

مگه نمیگی ازت بزرگتر؟

احترام گذاشتن به دیگران جزو سخصیت ادم هاست نه شغل و مرتبه و…

درضمن اگردارید ازاون محیط میرید چرا براتون مهم رفتار دیگران

نفرین هم همیشه دوسر داشته و انرژی منفیش برمیگرده

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون باید سلام کنه یا شما؟ مگه نمیگی ازت بزرگتر؟ احترام گذاشتن به دیگران جزو سخصیت ادم هاست نه شغل ...

همه میان تو سلام می کنن به همه. من نسشتم تک به تک به همه سلام می کنه منهای من. در ضمن باعث اخراج ناحق خیلیا شده. ثانیا نه فقط من دو نفر به زبون آوردن که اونا هم نفرینش کردن‌. در ضمن اگه طرف مقصر باشه و به تو ظلم بی دلیل کرده باشه نفرین یه جور دادخواهی از خداس‌. خانومش هم که همکاره امروز ازم عذرخواهی کرد بابت رفتار شوهرش