2777
2789
عنوان

همسنام vs من

358 بازدید | 11 پست

من کلاس هشتمم الان فرجمه و هنو چیزی نخوندم  بعد یکی از همسنام از نمیدونم کجا توییت گذاشته بود وای چقد کار دارم کلاس شیمی ازمون خبرنگاری کلاس خوانندگی جشن تقدیر نامه سمپاد اردوی فلان جا بهمان جا این امتحان اون امتحان مدرسه نمد چی سه زبانم بلد بود  بعد من هنوز دو دلم تابستون برم کلاس زبان یا نه🗿💅  الان باید از زندگی ناامید شم یا بگم اخرش هممون یه گل میشیم میریم زیر زمین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست بخون یه کلاس زبانم برو حالا هر زبانی برای کلاسای هنری خب بستگی به استعداد خودت داره هیچ وقت هنر دوس نداشتم🗿

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️

من از شما یه سه سالی تقریبا بزرگترم و با اطمینان بهتون اگه حالا شروع کنید حتی از این بنده خدا ممکنه موفق تر باشین، من از هفتم جدی رفتم کلاس الان زبانم خوبه ولی کامل نه، تازه من به خودم فشار نیاوردم خیلی نخوندم، گرچه باید جدی تر بخونم،،، خلاصه که نگران نباشین، مگه نفس نمیزنید، این یعنی زنده ای و میتونید بترکونید

ببین منو،اگه تو نمی‌فهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍⁦❤️⁩ایرانه⁦❤️🤍⁩،⁦ یادبگیر بهش احترام بذاری.   ✨به قول حاج قاسم✨ «وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش می‌زدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله ده‌ها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»
بنظرم بعدا بخاطر کم کاریِ الانت پشیمون میشی. درس هاتو درست بخون.. 

درسام عالین اما دقیقه نودیم

و خیلیییی کتابای فلسفی و متافیزیک جدا درسی میخونم یا نقاشی میکشم و برنامه ریزی روزانه میکنم و تو نت دارم راجب تاریخ یونان یا معنی کلمات مختلفو اینا سرچ میکنم و کلا ازون دستم که از اطلاعات عمومی سیر نمیشن

ولی احساس میکنم دارم دربرابر بقیه همسنام وقت تلف میکنم

به زبان اشاره و انگلیسی و روسی یا ایموشن گرافیک و برنامه نویسی یا فن بیانم خیلی علاقه دارم

اما تو خانواده ای نیستم که توان مالیشون برای کلاس گذاشتنم خوب باشه

فقط دنبال اینم بتونم یه مهارت کسب کنم که اینده دستم تو جیب خودم باشه

درسام عالین اما دقیقه نودیم و خیلیییی کتابای فلسفی و متافیزیک جدا درسی میخونم یا نقاشی میکشم و برنا ...

به بهه چقدر عالیییی

دقیقه نودی بودن رو حل کنی، همش اوکیه و دمت گرم واقعا💚😁

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند!