2777
2789
عنوان

گربه خانه ما😐

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 45 پست
اذیتش نکنی ها  آه گربه زود میگیره

چکارش دارم 

اون با من کار نداشته باشه من آزارم به مورچه هم نمی رسه اعتقاد ندارم باید برا حیوونا غذا گذاشت و بهشون خدمت کرد اما به آزار و اذیت کردنشون هم اعتقادی ندارم اونا هم بنده های خدا هستن 

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
من می ترسم همسایه هم بهش غذا می ده اما بی تربیت می افته دنبال ما ترسیدم بلایی سر پسرم بیاره  پ ...

چه بلایی سر پسرن بیاره 

مگه قاتل زنجیره ایه 

اون طفلک میخاد بازی کنه 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم از خنده🤣

اخه چرا می خندید 

من کلی ترسیدم جرات ندارم بچم رو بفرستم تو پارکینگ اومده پارکینگ خونمون رو تسخیر کرده 

چه بلایی سر پسرن بیاره  مگه قاتل زنجیره ایه  اون طفلک میخاد بازی کنه

چنگ و دندون نشون می ده کمرش رو قوز می کنه و دمش رو سیخ می کنه می ترسم حمله کنه

من می ترسم همسایه هم بهش غذا می ده اما بی تربیت می افته دنبال ما ترسیدم بلایی سر پسرم بیاره  پ ...

غذارو ببر اول نشون بده،بعد بزار رو زمین،خودش میاد میخوره،تو ام از دور نگاش کن لذت ببر🙂

اخه چرا می خندید  من کلی ترسیدم جرات ندارم بچم رو بفرستم تو پارکینگ اومده پارکینگ خونمون رو تس ...

عزیزمممم 

حالا فرصت خوبیه 

به بچه ت یاد بده باهاش بازی کنه . بهش محبت کنه ..خودت ک بترسی این ترس ب بچه ت انتقال میدی اونم تا بزرگسالی می مونه روش 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
😂🤣🤣🤣🤣چاقو بردار با خودت

که باهاش چکار کنم مگه دزده با اون چنگ و درونی که امروز نشونم داد🐈‍⬛

ما هم یه گربه داریم 

دوسالیع رو بوم خونمون فصل جفت گیری، جفت گیری میکنه  «از صداهایی که در میاره مشخصه» 😐

بعد هم بچشو تو حیاتمون میزاد😐😂

کلی خون میریزه تو حیات اه🥴🥴

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

غذارو ببر اول نشون بده،بعد بزار رو زمین،خودش میاد میخوره،تو ام از دور نگاش کن لذت ببر🙂

پرو می شه تو خونمون می مونه 

دوسش ندارم 

قبلا تو کوچه مون می چرخیددخیلی مظلوم به نظر می رسید اما الان قیافش وحشی بود 👹

چنگ و دندون نشون می ده کمرش رو قوز می کنه و دمش رو سیخ می کنه می ترسم حمله کنه

اون یه جاش درد می کنه 

ما هم یه گربه داریم  دوسالیع رو بوم خونمون فصل جفت گیری، جفت گیری میکنه  «از صداهایی که د ...

🤢🤮

🤢🤮

ببخشید😁😁😁

نمیدونم چیکارش کنیم🤷‍♀️

فصل جفت گیری یه صداهای ناله مانندی از خودش در نیاره

آدم خجالت میکشه😂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اون یه جاش درد می کنه 

به نظرم همسایه به قدر کافی بهش برسه آخه گمانم خودش هم حیوون داره می ره براش غذا می خره می گذاره تو حیاط اما نخورده بود آمده بود سراغ ما

ببخشید😁😁😁 نمیدونم چیکارش کنیم🤷‍♀️ فصل جفت گیری یه صداهای ناله مانندی از خودش در نیاره آ ...

اره اینم از این صداها داشت نصف شبا😅