2777
2789
عنوان

عکسم با لینک😄

591 بازدید | 70 پست

بچه ها عکسمو میذارم نظر بدین خوشگلم یا زشتم 

مرسی از تموم نظراتون عاشقتونم❤🌹🙃

اینم بگم ک ۱۵سالم نیست۱۹سالمه😑

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانمکی 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹... چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲.....بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

ببخشید عکسم تاره  ایناهاش

ماشالله بهت. از نظر من زیبایی و سنت هم کمتر میخوره ماشاالله 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
کوشی 😐

بزن رو همون که نوشته ایناهاش 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
آمده ام‌وای وای من آمده ام

منی که با ریتم خوندم😂😂

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱
ببخشید عکسم تاره  ایناهاش

خوشگلی ولی پره های بینیتو انقد فشار نده پایین چون نه تنها کوچیک نشون نمیده بلکه استخون دماغتو بد نشون میده گلم شما زیبایی

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام