2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم پیام بدم ؟؟

472 بازدید | 31 پست

بچه ها دیروز تولدم بود بعد من مسافرت بودم اصن یادم نبود یدفه شوهرم استوری گزاشت برا تولدم منم دم پریودم بود بشدت حساس شده بودم از طرفی خیلی دلم میخاست تولدم یبارم شده کیک داشته باشم تاحالا نداشتم 🥲 سالای پیشم شوهرم برام شیرینی و کادو میگرفت هیچ وقت کیک نمی‌گرفت بعد خلاصه منم بهش پریدم ک آره لیاقت مت فقط همین استوری و فلان خلاصه خودتون میدونید دیگ 😬😬بعد اونم عکس فرستاد بیا برات کادو گرفتم میخاستم سوپرایزت کنم نمیزاری ک . حالا من شرمنده دیگ کم کم طبیعی کردم قضیه رو  یعنی هیچی نشده بعدم گف ک فردا یعنی امروز برات یه سوپرایز دیگ دارم و اینا حالا من واقعا از سوپرایز خوشک نمیاد فقط دوس دارم پول بهم بدن ولی خو خیلیم دلم براش تنگ شده قرا شد امروز بیاد پیشم خودش شهر دیگست ولی هنور ازش خبری نیست هیچ دلم نمیخاد بدونم سوپرایز چی بوده و اینا ققط میخام خودش بیاد ولی میترسم بهش زنگ بزنم فک کنه چشم دنبال کادو بوده از صب خودشم خبری نداده . بنظرتون ژنگ بزنم ببینم کجاست  ؟؟؟ 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر روابط شما پیچیدست مث اینکه میخواین اپلن هوا کنید

نه پیچیده نیست من خیلی کار زشتی کردم الان روم نمیشه زنگ بزنم میدونی🥲

هرچی داد حتی یه شاخه گل تو ذوقش نزن  میتونی تماس بگیری بگی شام بذارم یا نه؟

بعد میدونی من تو ذوقش نزدم آخه  خیلی پر توقعم میدونم لعنت بم

اره بزن چجوری دلت طاقت میاره اخه  شاید سورپرایزش همین دیر اومدن باشه میخواد نگرانت کنه

آخه فردا سر کاره میخاد برگرده دباره  . روم نمیشه بزنگم بهش دلیلم لینه ریدم در واقع 🥲

میخاد سوپرایزت کنه میگی خوشم نمیاد پول بده😐

نه یعنی میگم از اینک برام تو کافه تولد بگیرن یا تو جمع خونوادگی بدم میاد بجاش کادو یا پول با کیک دو نفره همین اینجوری دوس دارم ولی شوهرم برعکسه تقریبا شیرنی میگیره به همه میده میدونی چی میگم 

وا خب زنگ بزن من بودم تا حالا ده دفعه زنگ زده بودم که کجایی رسیدی ساعت چند راه افتادی و... 

همین دلیلش گفتم روم نمیشه وگرنه در حالت عادی منو همه می‌شناسن آدم استرسی صدبار زنگ میزنم