2777
2789

چشه

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چش بود

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
سروش فاز دو انگار تیراندازی شده

اطلاع ندارم

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

شبکه خبری خوزستان:

#تکمیلی

♦️تکذیب گروگانگیری در اهواز  

حسین زلقی، فرمانده انتظامی اهواز گفت:

🔹کلیپ و اخبار منتشر شده در فضای مجازی تحت عنوان گروگانگیری در اهواز را تکذیب کرد.  

🔹کلیپ و اخبار منتشر شده در فضای مجازی مربوط به عملیات دستگیری قاتل مسلح فراری می‌باشد.

🔹در این عملیات ستوانسوم "سعید ربیعی" مامور جان برکف فرماندهی انتظامی شهرستان اهواز به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

🔺🔻خبر تکمیلی متعاقباً به اطلاع شهروندان خواهد رسید.

#اطلاع_رسانی_كنيد

🔰 پربیننده ترین رسانه خوزستان در ایتا را دنبال کنید👇👇

https://eitaa.com/joinchat/1023279104C888e596044

#فوری

♦️عملیات دستگیری قاتل فراری در اهواز همچنان ادامه دارد

فرمانده انتطامی اهواز:

🔹فرد مسلح که انگیزه قتل داشته با خواهرزاده های خود مشکل داشته و از صبح در محل حاضر است.

🔹بعد از شناسایی فرد قاتل، ماموران در محل حاضر شده و با وی درگیر می شوند که در نهایت یکی از ماموران ما به شهادت رسیده و یکی دیگر زخمی می شود.

🔹خانه ای که قاتل در آن پناه گرفته، خالی بوده و هیچگونه گروگانگیری وجود ندارد.

#اطلاع_رسانی_كنيد

#فوری

قاتل فراری در اهواز به دست پلیس کشته شد

#اطلاع_رسانی_كنيد