2789
عنوان

روتین پوستی

88 بازدید | 10 پست

دوستان کسی میدونه بین برندهای نوتروژینا و اریف لیم کدوم یکی برای روتین پوستی بهتره...استفاده کردید؟از کدومش؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
اریفلیم
2
50%
نوتروژینا
2
50%

من لدورا استفاده ميكنم اونا رو نميدونم والا

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

من از خانواده ی محصولات ارفیلیم هستم. واقعا و بدون تبلیغ عالی برای پوست حساس من.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از خانواده ی محصولات ارفیلیم هستم. واقعا و بدون تبلیغ عالی برای پوست حساس من.

خودم چندساله آرایشیام همه اریفلیم هست.حتی روتین نوویج اریف لیم رو خریدم رنگ بنفش.ولی برا سن‌ من مناسب نبود چرب میکرد

خودم چندساله آرایشیام همه اریفلیم هست.حتی روتین نوویج اریف لیم رو خریدم رنگ بنفش.ولی برا سن‌ من مناس ...

خوب الان چی دودل ت کرده؟

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
خوب الان چی دودل ت کرده؟

اینکه نوتریژنا یه برند آمریکاییه یه طرف...ته دلم میخوام یه بار تستش کنم...ولی گفتم نظر بپرسم قبلش ببینم کسی استفاده کرده ازش؟راضی بوده؟

برند ایرانیه نه؟

اره

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

اینکه نوتریژنا یه برند آمریکاییه یه طرف...ته دلم میخوام یه بار تستش کنم...ولی گفتم نظر بپرسم قبلش بب ...

اوندبرند هم خوبه. شوینده ی صورت ش و کرم های ضد جوش عالیه.