2777
2789
عنوان

وای واقعا بچه داری سخته

2261 بازدید | 88 پست
وای خدا چرا این بچه های الان اینقدر بد قلقن من دیگه زسما کم اوردم دختر من کلا شبا ساعت ۴میخابه هر کاریش کنم شب نمیخابه ازهمون بچگی که به خاطر دلدرد نخابیدالانم همینه امروز ینی به هر طریقی بود نزاشتم بخابه ینی از ساعت ۱۲ صبح که بیدار شده تا خوده الان فقط شیطونی کرده نزدیک به ۱۳ ساعت بیداری الانم با گریه و دعوا اخه چقدر حرص بخورم که تو این اپارتماتا صدا نره بالا وپایین همشم گردنه خودمه شوهرم خیلی هنر کنه یه صدا بلند کنه واقعا سخته بچه داری تو این دوره زمونه فقط میخاسم به اوناییی که منتظرن و تواقدامن بگم ایشالا که خدا دامنتونو سبز کنه و لی بچه رو نزارید دغدقه و هدف اصلی چون تواین دوره زمونه دیگه چیزی به اسم نازایی نی اینقدر علم پیشرفت کرده خونه پرش اینه ریگه که از پرورشگاه میاره پس از لحظه لحظه زندگیتون لذت ببرید بلاخره این یه سیره طبیعیه برا همه پیش میاد برا منم دعا کنین خدا یه توانی بهم بده دست تنهاییی واقعا خسته شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که کلا از لحاظ اعصاب با اون ویار وحشتناکم داغون شدم . بعدش تا الان که هیوا 3 سالو نیمشه و واسه هرچیزی باید ضرب و زور روش باشه دیگه حسابی کم آوردم . اعصابم واقعا زیره صفره
پسرم دلیل زنده بودنم . همسرم دلیل عاشقیم .
یعنی تو فاز اونایی که زیر بیست سالن بچه میخوان تازه گریه میکنن چرا حامله نمیشیم موندم واقعا خیال میکنن بچه داری مث عروسک بازیه نمیدونن چه هیولاهایی هستن این نی نی ها
نگران فردا نباش خدا از قبل، آنجاست. ..