2777
2789
عنوان

باورم نمیشه..🙃🥲

152 بازدید | 15 پست

باورم نمیشه من فکر می کردم این پسر خیلیییی خوبیه . اصلا چطور نتونست حتی دوماه باهام کنار بیاد و تحملم کنه . 

بهم گفت ۴ ساله  سرطان معده  داره و بعد کات کرد ولی نه بلاک کرد نه شمارمو پاک کرد . چطور همچین پسری تونست باهام این کارو کنه ؟ من که فکر می کردم این با همه فرق داره و فرشتست . حالم خوب نیستتتت😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علت کات فقط سرطانش بود؟یعنی هیچ بحثی نشد بینتون قبلش؟

نه . ولی چند ساعت بهم پیام نداده بود شکایت کردم و گفتم به خاطر علاقه ی زیادیمه و نگرانت میشم وقتی پیام نمیدی . البته یه دوسه بار دیگه هم گفته بودم . 

یه دفعه گفت دو هفتست می خوام یه چیزی رو بهت بگم ولی ریسکش با خودته . 

یه دفعه گفت من می خوام در آینده شهید بشم بعد دیدم قبول نکردم گفت با سرطان بمیرم بهتره یا شهید بشم؟

الهی بگردم.میفهممت عزیزم.میگذره.سخته ولی میگذره

می دونی آخه واقعا پسر خوبی بود. به این هی فکر می کنم اگر سرطانش واقعی باشه چقدر بد میشه . چقدر عذاب می کشه . 

ولی بعدش فکر می کنم اگر دروغ باشه چطور نتوانسته حتی دوماهم تحملم کنه . اگر اشتباهی داشتم خب واضح بهم می گفتی یا واضح می گفتی دیگه منو نمی خوای

وا..من حس میکنم بهونه آورده...

کار اشتباهی کردم خیلی ابراز علاقه کردم . خیلییی زود به پیاماش جواب میدادم به ثانیه هم نمی کشید . شده بود گاهی در سخت ترین شرایط جوابشو می دادم 

چند روز تحمل کردم و بهش پیام ندادم چون قبلش کلی التماس کردم راستشو بگه . 

الآنم خیلی دارم خودمو کنترل می کنم 

می دونی آخه واقعا پسر خوبی بود. به این هی فکر می کنم اگر سرطانش واقعی باشه چقدر بد میشه . چقدر عذاب ...

عزیزم پسرا رو نمیشه تو چند ماه شناخت...شاید خودشو خوب نشون داده باشه...تو لایق بهترینایی.سعی کن خودتو سرگرم کنی و از فکر و خیال دور بشی.

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔