2777
2789
عنوان

خسته شدم ازش...

349 بازدید | 19 پست

سلام دوستان...از اوایل ازدواجم من تقریبا طرفا ده یازده صبح بیدار میشدم.اوتایی ک تاپیکا قبلو خوندن،میدونن ک من هفت سال تو یه اتاق تو منزل مدرشوهرم زندگی میکردم.خب اونا رو این تایم بیداریم خیلی حساسیت نشون میدادن و سرشوهرم غر میزدن ومنوشوهرم مرتب بحث ودعوا سر این موضوع داشتیم.اما من ی طوری ام اصلااااا وابداااااا نمیتونم صبح زودپاشم.اصلا حالم بدمیشه تهوع ومعده درد وحتی اون زمان ک واسه کنکور میخوندم هم صبحا خواب بودم.الان ک دیگه سه تا بچه دارم‌.اول دبستان ودوم دبستان و ی بچه ی ساله.شیر ده هم هستم.اصلا خواب منظمی ندارم‌خدا شاهده گاها اینقدر بیخوابی میکشم میزنه ب سرم‌خودمو بکشم.هیچ تایمی واس خودم ندارم.شوهرمم یا سرکاره یاخودش تنها بیرونه.یاخانوادگی بیرونیم.تا حالا نشده ی شب بچه رو بگیره بگه تو استراحت کن.میگه شیرمیخوره من نمیتونم کاری کنم.صبح باید بدم سرکار ومیگیره میخوابه.حالا من دوروز مهمان داشتم از صب تاشب و بی خوابیو امتحانات بچه ها.خودش ک الحمدلله پیش مهمونا حاخوش نیکنه‌البته اینو بگم،کل خریدخونه باخودشه.امروز من دوازده بیدارشدم.دبشب باپسر شیرخوارم ساعت چهارصب خوابیدیم بعد اونننن همه خستگی وبی خوابی .بقیه طرفا سه خوابیدن واز عجایب هم پسرم فقط دو بار براشیربیدار شد.اون دوتا پسرام تایم صبح بودن.ساعت هفت هنسرمو بیدارکردم وبهش گفتم برابچه ها الویه لقمه بگیره واوناروبرسونه ندرسه.نای بلندشدن نداشتم.بماند که مثلا من خواب بودم ولی هی ب همسرم نیگفتم چکار کنه واس بچه ها.آخر سر گفتم خودم پامیشدم خیلی بهتر بود

گفتم که من دوازده بیدار شدم امروز همسرنو بیدار کردم وگفتم زود بیدارشو برو دنبال بچه ها مدرسه.وای ک وقتی دید ساعت دوازدست.جالبه خودشم خواب بوداااا.شرو کرد غر زدن که اخر سر خواهرم زنگ زد و گفت ک شهرش بچه هامو از مدرسه میاره و رفتن شوهرم کنسل شد و به غرزدنش ادامه داد وباعث شد منم عصبی بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر غرزد وغرزدوغرزد،،،گفتمش ببین پن ی روز خوب خوابیدماااااا.باید ازدواغم دربیاری.من واقعا خوابم کیفیت نداره.مدرسه.درس.شیر.مهمان.غذا...کفتمش فک کردم امروز بهم‌میگی از اینکه خوب خوابیدی خوشحالم....عافیت باشه...

ولی تو فقط بلدی غربزنی.اخر سر خددش برگشت خوابید😐

گفتم تو ک دوازده بیدلرشدی.میگه من وقتی دیر بیدلرمیشم دیگه باید کل روز روبخوابم....

عزیزم خونه داری وبچه داری همینه دیگه منم خونه بابام تاده میخوابیدم 

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

خیلی خسته شدم ازش.هیچ احساسی نداره.احساس درکی نداره.نهایتش گاهی زبونی بگه خسته نباشی ولی باید توعمل نشون بده.وقتی خستم ی کاری بکنه.وقتی فشار بی خوابی میزاره با یچه هام بداخلاقی کنم،ب جای اینکه منو درک کنه یکم بچه هارو ازمن ببره ک استراحت کنم شروع میکنه بازخواس کردنم.دلم میخواد هرچی تو دلمه بریزم بیرون،بخش بگم سرش داد بزنم بهش بگم از این همه سردی وبی تفاوتیش نسبت ب خستگیام خسته شدم بهش بگم از چشمم افتاده...ولی نمیتونم.اصلا نمیتونم

خواهرببخشیدجسارت نباشه ولی داقعا اینقدرخوابت برات مهمه که اینقدرررررررر سرش بحث دارین شاخ دراوردم&nb ...

من که بحث نمیکنم.اون بحث میکنه.ولی مثلا شما وقتی درطول شب مثلا فقط سه چهارساعت خواییدی خب درطول روز ب استراحت وخواب نیاز نداری؟؟

من که بحث نمیکنم.اون بحث میکنه.ولی مثلا شما وقتی درطول شب مثلا فقط سه چهارساعت خواییدی خب درطول روز ...

چی بگم چرا نیازدارم ولی خواب رفتم که رفتم نرفتم هم زیادبرام مهم نیست ایشاالله بچه هات زودبزرگ بشن شماهم خوابت تنظیم بشه

بعدازظهرا با بچه بخواب توکه اینقدر به خوابت اهمیت میدادی چطور جرات کردی3تابچه بیاری خدا حفظشون کنه

سه تابچه اونم پسر.اولی رو که اوردیم دومی خداخواسته بود دقیقا بعدچهلم زایمان اوللم باردارشدم.سونی هم دخترخواستم ک بازپسر شد.

بعدازظهرا حتما ی چی میشه ک نخوابم.یا یکی از بچه ها بیداره راید باشون بیداربمونم.یا یکیشون دلش خواسته ظعردرسش زوبخونه،یااینکه کار خونه

چی بگم چرا نیازدارم ولی خواب رفتم که رفتم نرفتم هم زیادبرام مهم نیست ایشاالله بچه هات زودبزرگ بشن شم ...

انشالله.نمیدونم والله.ولی من واقعا حالم بدمیشه.دست خودم هم نیست.تپش قلب میگیرم.صودتم تیره و بیحال میشه.جس گیجی میکنم انگار ک یکی داره هولم میده