دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی من ام مثل تو هستم نمیدونم کدوم درد ام رو بکشم انقدر مشکلات و بدبختی دارم افسرده ام بعد از ظهر که میخوابم خودم رو نفرین میکنم شب ها اشک می ریزم هر از گاهی فلوکستین میخورم روز تولدم که میرسه منتظر روز نحسی هستم که اون رو من متولد شدم و فکر میکنم که چرا زندگی برام ناعادلانه هست و چرا من به دنیا اومدم و....
چرا افسرده شدي ؟ چند تا علت اصلي باعث افسردگيت شده ؟ به فكر اين نباش كه همه ي مشگلاتت رو با هم حل كن ...
عزیزم مشکلات مالی وخیلی چیز های دیگه هست کودکی خوبی نداشتم تا این سن ام یه روز خوش ندیدم فقط بدبختی و مشکلات که من باعث اش نبودم خیلی هاش علت اش بی کفایتی خونواده ام بود