2789
عنوان

بشورم یا نه؟؟؟

151 بازدید | 12 پست

من تو رستوران به عنوان بارتندر کار میکنم تازه افتتاح شده و ظرفشور فعلا نداره من شیفت صبحم دیدم آب نیس استفاده نکردم از لیوانا و فنجونا همشو تو یکبار مصرف زدم امروز صب پاشدم اومدم دیدم همکار شیفت شبم با اینکه دیده آب نیس تمام لیوانا و فنجونا رو کثیف گذاشته رفته الانم آب نیست اما اگه یه وقت اومد بشورم یا نه؟؟اصلا دلم نمیخواد اینکارو کنم اما میگم شاید کارفرما چیزی بگه‌ چیکار کنم؟

وظایف هرکس باید مشخص باشه دیگه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته با من نیست البته

شما فقط فک کنم مسئول سرو تو لیوانو و داخل سالنی آماده کردن شستن با شما نیس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
شما فقط فک کنم مسئول سرو تو لیوانو و داخل سالنی آماده کردن شستن با شما نیس

اره نیست روز اولم بهم نگفت قراره کارای دیگم کنی یهو وسط ماه گفت تا ظرفشور میگیرم ظرفای‌شیفت‌خودتونو بشورین

اره نیست روز اولم بهم نگفت قراره کارای دیگم کنی یهو وسط ماه گفت تا ظرفشور میگیرم ظرفای‌شیفت‌خودتونو ...

فعلن که شیفت شما تموم نشده شیفت شب باید میشس

اب اومد چیکار کنم؟؟یهو نیاد بگه دیشب اب نبوده شما باید میشستی

پس شماهم مال شیفت خودتو بذار اونا شب بشورن در حد نیازت فقط بشور