2777
2789

من همه چیز تو این یسال برا کنکورم داشتم حتی بیشتر از یه بچه معمولی

درس نخوندم  (دوروز میخوندم ده روز ول میکردم )گوشی نذاشت  تنبلی کردم

مامانم شبانه روز داره بهم غر میزنه فکر میکنه من امسال قبول میشم درصورتی که اینطور نیست

بهش میگم امید نداشته باش من قبول نمیشم 

دعوا راه انداخته حق میدم بهش

وقتی درس نخوندم چجوری قبول بشم ؟

بهش میگم سال دیگه  تو این دوماه بتونم امتحان نهایی بدم 

قبول نمیکنه یسال پشت کنکور بمونم 

استدلالش هم اینه تو سال دیگه چون مدرسه نمیری اوضاعت بدتر میشه

فکر میکنه ابروش جلو فامیل میره :/

باهم دعوا کردیم 

سرم درد میکنه چجوری باهاش رفتار کنم ؟

خب درس بخون و گوشی نگیر دستت

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال سال اولیه ک کنکور میدی؟

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟

ببین واقعا مامانت یجورایی راست میگه

من دبیرستان دانش اموز عالی ای بودم

دهم و یازدهم معدلم بیست شد و دوازدهم شل کردم و قرار بود ک سال دوم بخونم ولی خب واقعا شرایط روحیم بدتر شده چون از جامعه دور شدم

الان فقط دارم برای ترمیم نمره میخونم ک بعدش شروع کنم برای سال سوم بخونم

هیچوقت حتی تصور اینکه دو سه سال بمونم پشت کنکور و نمیکردم

گوشی هم نگیرم هیشکی تو دوماه قبول نمیشه  قبول نمیکنه  فقط غر میزنه

حالا شما تلاش کن

مامانت هم ببینه داری تلاش میکنی دیگه غر نمیزنی

منم سال اول قبول نشدم ولی خوندم سال دوم دانشگاه تهران قبول شدم

البته کامل فقط درس خوندم هیچ جا نرفتم

گوشی که اصلا نداشتم