2777
2789
عنوان

کمک به افسردگی

1142 بازدید | 14 پست

سلام 

ببخشید کسی دعا یا سوره ای بلده واسه آروم شدن دل و بی قراری من افسردگی دارم و تحت نظر روانپزشک و روانشناس هستم اما ی کمک میخوام ی سوره یا دعا خودم مذهبی نیستم و بلد نیستم اما خیلی با قران اروم میشم

خودم یس میخونم ولی ی چیز دیگه کسی بلده بهم بگه؟ی ذکری که بتونم بخونم همیشه و کوتاه باشه در حد امکان وقتی عصبانی میشم بتونم سریع بخونم

ذکر لا حول ولا قوه الا به الله

و صلوات 

فروکش میکنید برای عصبانیت

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نماز هم در طولانی مدت باعث آرامش روان و حال خوب میشه 

چون خدا را تکیه گاه میبینید 

دلتون محکم و قلب آروم میشه

کلا هدف خلقت بندگی هست 

حالا اگر خلاف جهت آب و فطرت حرکت کنی 

حالات روانی افسرده میشه.. 

مثل ماهی که زیستش داخل آبه

بخوای بیرون از آب زندگی کنه!!!! 

روح دور از خدا هم کم کم گُم میشه و بیمار

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

نماز هم در طولانی مدت باعث آرامش روان و حال خوب میشه  چون خدا را تکیه گاه میبینید  دلتون ...

من نماز نخوندم تا حالا خجالت میکشم بخونم چون آدم گناهکاری هستم و جلو بقیه روم نمیشه چون حجاب ندارم ی دفعه برم نماز بخونم میدونم مورد تمسخرشون واقع میشم وقتی تنهام میخونم ولی زمان اذان و اینا نیست همینجوری دو رکعت میخونم آروم میشم کاش بتونم همیشه بخونم

ارمیا جان گزینه قبولی درخواست دوستی واسه من نمیاد 

میخوای همین جاصحبت کنیم.. 

ارمیا جان گزینه قبولی درخواست دوستی واسه من نمیاد  میخوای همین جاصحبت کنیم..

ایرادی نداره دوست عزیز اگه میشه راهنمایی کنید همینجا نمیدونم چرا دلم با حرفاتون آروم گرفت

ایرادی نداره دوست عزیز اگه میشه راهنمایی کنید همینجا نمیدونم چرا دلم با حرفاتون آروم گرفت

عزیز دلم خدا فرزندت رو برات حفظ کنه.♥

خواهر نماز علاوه بر تکلیف شرعی 

نوعی تشکر از خالق هست

مثلا میدونی الان چند نفر تو دنیا منتظر این هستند

که پیوند اعضا بشند؛ حاضرند تمام زندگیشون رو به پای خانواده که اعضاش رو قرار اهدا کنه بریزند... 

بندگان خدا شبو روزشان یکیه 

قدر هر نفسی که میکشند رو میدونند.. 

که شاید آخرین بازدم شان باشه

و روز شماری میکنند برای برگشت سلامتی شان.. 

اونا متوجه میشند چه نعمت هایی رو انسان های سالم دارند. 

حالا خدا این همه نعمت رایگان و مجانی در اختیار ما گزاشته؛ 

چشم 

گوش 

قلب سالم 

..... 

دور از انصاف نیست 

که حداقل به حرفش گوش بدیم 

اون هم برای خود ما 

برای دوری از آلودگی؛ برای تمیزی وپاکیزگی روح خودمون 

نه نیاز خدا 

که خدا بی نیاز مطلقه. 

اطاعتش کنیم! 

این تنها یک دلیل از دلایل فراوان هست. 

هرجا بریم دوستی خالص تر و خیر خواه تر و مهربان تر از پروردگارت پیدا نخواهی کرد.. 

اگه ازش دور بشیم 

لا به لای شلوغی های روزگار گُم میشیم 

دستمون رو که رها کنیم

کسایی دیگه ای میگیرند و جاهای دیگه ای میبرند که خداجون راضی نیست. 

وضو بگیر برو داخل یک اتاق که فقط خودت باشی و خدای خودت 

سجده کن 

بگو سلام خداجونم ببخشید این مدت  ازت دور بودم

هرچند که مهرت و محافظتت همراهم بود ـ

شرمنده بابت تمام کم کاری هام. 

میخوام جبران کنم

تا روزی که معلوم نیست چه زمانی هست

شاید زودتر 

یاشایدم کمی دیرتر

سر بلند و سرافراز و با بندگی بیام آغوشت.. 

و برگردم خانه ی اصلیم 

تا غرق آرامش و نور بشم. 

هرجا بریم دوستی خالص تر و خیر خواه تر و مهربان تر از پروردگارت پیدا نخواهی کرد..  اگه ازش دور ...

چقدر قشنگ نوشتین نمیدونم کجایین و اسمتون چیه ولی چقدر حال منو خوب کردین امروز ❤️کاش تعداد آدمای مثل شما زیاد بود بدون قضاوت و نصیحت انقدر قشنگ و کامل بهم راهنمایی دادین.در اولین فرصت حتما حتما انجام میدم برام دعا کنید دوست عزیزم زودتر ازین افسردگی نجات پیدا کنم بتونم خانوادمو کنارم حفظ کنم

چقدر قشنگ نوشتین نمیدونم کجایین و اسمتون چیه ولی چقدر حال منو خوب کردین امروز ❤️کاش تعداد آدمای مثل ...

لطف دارید

لبخند دلنشین و آشنایی دارید

که نشان دهنده ی سیرت و قلب پاکتون هست

قلبی که باید بنده ی خدای مهربان باشه 

نه اغیار. 

خانه ی قلب حرم امن خداست. 

وقتی هدف میشه بدست اوردن دل خدا و رضایتش؛ قدم به قدم. 

دیگه انسان بی هدف و گُم و سرگردان نیست ؛ 

میدونه از این دنیا چی میخواهد 

تکلیفش با خودش مشخص میشه 

راهش رو پیدا کرده 

آرام وقرار میگیره.. 

روح های بزرگ وقتی از خدا دور میشند 

غمگین و متلاطم میشند 

بهانه میگیرند 

خودشان رو بی پشت و پناه میبینند 

باید وصل بشند تا زنده بشند. 

دیگه خانه ی قلب پر از خدا و آرامش میشه.. 

روح پاکت رو از غذای خودش که معنویات هست

محروم نکن.. 

خوشی های دنیا کاذب وناخوشی دنیا موقته... 

اما روحت جاودانه هست... 

(پس برای ابدیتی که درپیش داری تلاش کن...) 

عاقبت بخیر باشی خواهرجان

در پناه ی خدای مهربان🤲❤

موقع عصبانیت ب خدا پناه ببر از شر شیطان یا وضو بگیر وذکر لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین کلا ذکر زیاد بگو اینکه خجالت میکشی نماز بخونی از وسوسه های شیطان کنار بزار وضو بگیر و نمازبخون دلت اروم میشه 

خدایا چنان کن سر انجام کارتو خوشنود باشی و ما رستگار