2821
2789
عنوان

تیرگی پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 3373 بازدید | 23 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای بابا .دکتر چی میگ؟پوستم شانس میخاد خواهر شانس نداریم

۳ بار رفتم پیش بهترین دکترا گفتن ضدآفتاب همیشه بزن و مرطوب کننده حتی کرم روشن کننده هم ندادن اصلا انگار او نواحی تیره مردن انواع کرم روشن کننده و ضدلک زدم روشن نشد پوستم

چارش فقط لیزره

۳ بار رفتم پیش بهترین دکترا گفتن ضدآفتاب همیشه بزن و مرطوب کننده حتی کرم روشن کننده هم ندادن اصلا ان ...

عزیزم لیزر صد درصدی هست متل بقیه نواحی میشه؟شما حساسیت غدایی نداری؟پوست پسرم بخاطر حساسیت غدایی تیره شده اصلا برنمیگرده شده پوست مرده بچه هست نمیشه کاریش کرد .پاهاش هست.

۳ بار رفتم پیش بهترین دکترا گفتن ضدآفتاب همیشه بزن و مرطوب کننده حتی کرم روشن کننده هم ندادن اصلا ان ...

چندوقته برنگشته ؟همیشه اینطوری تو افتاب دیگ برنمیگرده یا این سری اینطوری شد ؟چندساعت تو افتاب بودی؟ببخشید خیلی میپرسم بخاطر پسرم میپرسم ببینم اگ نمیشه که دیگ بیخیالش شم .خیلی دکتر بردم فقط کرم دستساز و کرم اوره اوسرین تمین دادن هیچ هیچ فایده نکرد.زینک اکساید و کالاندولام دادن هیچ هیچ 

انقد درمان گیاهی عسل و حنا و....کردم بی فایده 

شما الورا زدی؟اون تست نکردم 

عزیزم لیزر صد درصدی هست متل بقیه نواحی میشه؟شما حساسیت غدایی نداری؟پوست پسرم بخاطر حساسیت غدایی تیره ...

صورتو نمیشه لیزر کرد فقط بدن که اونم باید ۶ ماه بهش نور نخوره 

حساسیت غذایی ندارم فقط من آگزما دارم زمانی که تخم مرغ یا سس مایونز بخورم کل بدنم جوش میزنه که این ربطی به تیرگی نداره

چرا آلوئه ورا هم زدم ولی فایده نداشت

بنظرم به یه متخصص ببرش چون به مرور بدتر میشه

چندوقته برنگشته ؟همیشه اینطوری تو افتاب دیگ برنمیگرده یا این سری اینطوری شد ؟چندساعت تو افتاب بودی؟ب ...

تقریبا ۳ سالی میشه که برنگشته 

من کلا زیاد تو آفتاب نمیرم فقط تابستونا چون تیشرت میپوشم اینطوری شده درحد ۱۵ دقیقه فقط که بعدش پوستم انقد قرمز و داغ میشه بعد ورم میکنه احساس میکنم میخاد منفجر بشه پوستم

بعد یه هفته تیره شده و پر از لک الانم به شدت نازکه و لکه های ریز قهوه ای داره 

من صبح ها خاکشیر میخورم دیگه پوستم داغ نمیشه مثل قبل

تقریبا ۳ سالی میشه که برنگشته من کلا زیاد تو آفتاب نمیرم فقط تابستونا چون تیشرت میپوشم اینطوری شده د ...

بعد یهو عوض میشه رنگ پوستم یبار سفید یبار سبزه کلا یجوریه بعضی وقتا جوری تیره میشه که انگار کل سلول های پوستم خفه شده