2777
2789
پسرخاله ی بابام از روستا

توانایی خاصی داشته ک قبول شده؟ مثلا مدرک زبان یا ...

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاله  اسم ما هم امسال دربیاد

نیاز مند دعای دوستانم 🙏🙏🙏

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
توانایی خاصی داشته ک قبول شده؟ مثلا مدرک زبان یا ...

مدرک زبان داشت.فکرکنم برای تحصیل میرفت

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
عزیزم لا.تاری فقط شانسه ...قرعه کشی هست ربطی ب توانایی خاص نداره...

اها

اخه توی اینستاگرام یه پیج مهاجرتی گفت ک اگر ب زبان انگلیسی مسلط باشی وقتی میری مصاحبه خیلی توی روند پذیرش تاثیر داره

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟
مدرک زبان داشت.فکرکنم برای تحصیل میرفت

بسلامتی

ایشالا قسمت خودمون

بسلامتی ایشالا قسمت خودمون

انشاءلله

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
اها اخه توی اینستاگرام یه پیج مهاجرتی گفت ک اگر ب زبان انگلیسی مسلط باشی وقتی میری مصاحبه خیلی توی ...

شاید تاثیر داشته باشه ولی انچنان نه ...وقتی اسمت درمیاد میری کلاس زبان اوکی میشی دیگ ...چیزای مهم تری هست تو مصاحبه ک باید اثباتش کنی ...مثلا تمکن مالی و هدفت از رفتن ب اونجا ...افسری هم ک ازت مصاحبه میگیره میتونی انتخاب کنی ک فارسی باشه یا انگلیسی ازت مصاحبه بگیره 

فرآیند ثبت نام چجوریه؟ و اگر قبول شدیم و رفتیم امریکا کار و خونه و ... رو خودمون باید مهیا کنیم؟

خیلی راحته اصلا هم هزینه نمیخواد بعضی سایتا الکی پول میگیرن در حالیکه تو سایت  رایگانه..مشخصات فردی و میزان تحصیلات و..

بله خودتون باید دنبالش باشید