2777
2789
عنوان

سردرد شدید دارم

509 بازدید | 13 پست

نمیدونم چمه 

سردرد شدید دارم 

حس ضعف میکنم 

دیشبم نتونستم اصلا بخوابم

نمیدونم چمهههه 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
کم خونی داری یا سرت سرد شده از حموم اومدی یخ کرده  نوافن بخور

هیچکدوم... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل بینایی  هم داری یا سرگیجه  ؟؟. برو ام آر ای یا سیتی از سرت بگیر اگه سمت راست سرت درد میکنه ایرادی نداره ولی اگه سمت چپ درد داری نیاز به بررسی داره . گاهی اوقات فشار مغز یا فشارچشم باعث سردرد میشه

مشکل بینایی  هم داری یا سرگیجه  ؟؟. برو ام آر ای یا سیتی از سرت بگیر اگه سمت راست سرت درد ...

ن

کلش درد میکنه 

بیشتر جلوش 

حالم خوب نیست🤦🏻‍♀️

سردرد هزارتا دلیل داره بی خوابی درد معده یبوست اعصاب ومیگرن سینوزیت قبل قاعدگی کدومشو داری؟ 

هیچکدوم 

دیشب نخوابیدم، اما من هرشب نمیخوام عجیب نیست. 

فقط اعصابم الان چند روزیه سر جاش نیست 

سلام من تاپیک هات دنباال می کنم 

بردارت باید زیر نظر روانشناس و یا روانپزشک درستی باشه که هر سوالی درمورد پیش فعالی داره رفع بشه 

من فکر می کنم بردارت شبا در خونه بی قراری می کنه 

و این به مشکل برمی گرده 

سعی کن یه ورزش که کلی انرژی ازش می کشه ثبت نامش کنی 

شبا سر شب باهم برید بیرون تو حایط چند دور بدوید 

غذا سنگین بهش نده یک ساعت قبل از خواب تلوزیون و گوشی کنار بذار 

شب کافین و ... نده 

غذا سنتی مانند مثل حلیم و... بده 

بازی  فکری خیلی خوبه 

براش ترامپولین بگیر 

حیاط براش جذاب کن یه میز و صندلی خوشگل ریسه زرد 

گیاه 

بکس  و...

ولی حتما زیر نر روانشناس جلسات رواندرمانی بره عدم حضور مادرت باعث ایجاد ترس و مشکلاتی شده و جای خالیش براش سنگینه 

درمورد خودتم سعی کن کتاب نیمه تاریک وجود و والدین سمی و... بخونی 

با روانشان هم  در ارتباط باش 

باشگاه برو باهم نقاشی بکشید و...

زندگی خودتم داشته باش سعی کن حساسیتت نسبت برادرت کم کنی بذاری با دوستای دیگه اش هم ارتباط بگیره با خانواده های درست و حسابی که به رشدش خیلی کمک می کنه 

کلاس ورزشی حتما ثبت نامش کن زبان کامپیوتر 

نقاشی و...

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

سلام من تاپیک هات دنبال می کنم 

برادرت باید زیر نظر روانشناس و یا روانپزشک درستی باشه که هر سوالی درمورد پیش فعالی داره رفع بشه 

من فکر می کنم بردارت شبا در خونه بی قراری می کنه 

و این به مشکل برمی گرده 

سعی کن یه ورزش که کلی انرژی ازش می کشه ثبت نامش کنی 

شبا سر شب باهم برید بیرون تو حایط چند دور بدوید 

غذا سنگین بهش نده یک ساعت قبل از خواب تلوزیون و گوشی کنار بذار 

شب کافین و ... نده 

غذا سنتی مانند مثل حلیم و... بده 

بازی  فکری خیلی خوبه 

براش ترامپولین بگیر 

حیاط براش جذاب کن یه میز و صندلی خوشگل ریسه زرد 

گیاه 

بکس  و...

ولی حتما زیر نر روانشناس جلسات رواندرمانی بره عدم حضور مادرت باعث ایجاد ترس و مشکلاتی شده و جای خالیش براش سنگینه 

درمورد خودتم سعی کن کتاب نیمه تاریک وجود و والدین سمی و... بخونی 

با روانشان هم  در ارتباط باش 

باشگاه برو باهم نقاشی بکشید و...

زندگی خودتم داشته باش سعی کن حساسیتت نسبت برادرت کم کنی بذاری با دوستای دیگه اش هم ارتباط بگیره با خانواده های درست و حسابی که به رشدش خیلی کمک می کنه 

کلاس ورزشی حتما ثبت نامش کن زبان کامپیوتر 

نقاشی و...

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
چند سالته؟ فشار خونت بالا نیست؟ 

21 ن... 

سلام من تاپیک هات دنباال می کنم  بردارت باید زیر نظر روانشناس و یا روانپزشک درستی باشه که هر س ...

خیلی ممنونم. 

زیر نظر روانشناس هست. 

حواسم بهش هست. 

همه چیز رو توی تاپیک نمیگم، بیشتر درد و دله. 

بازم ممنون. 

سلام لطفاً کامل بخونین تا میتونم  توی نی نی سایت این رو پخش میکنم شما هم پخش کنین 

قارچ یال شیر بخور نورون های مغز رو زنده می‌کنه میسازشون معجزه می‌کنه حتما استفاده کنین هر کس سر درد داره بگین استفاده کنه هر کس آلزایمر داره یا عصبی هست ووو....... بیماری های روانی رو درمان می‌کنه ک دکترا توش موندنه من همه‌ی اینا رو توی کامنتایی ک خارجیا واسه فیلمای یال شیر توی یوتیوب هست میزاشتن خواندم واقعا یه داروی اومید بخشه لطفاً نشر کنین ب دیگران پیشنهاد کنین حیفه ب خدا یه همچین معجزه ای تو طبیعت باشه و مردم برن سمت قرص و داروی شیمیایی ک چیزی جز مسکن نیست