2777
2789
عنوان

کان کردم😭

570 بازدید | 45 پست

بعد‌ یکسال رابطه ای که فامیل دور بود و عاشق و معشوق بودیم کات کردیم اونم خیلی بد جوری که جفتمون همو بلاک کردیم خیلی ناراحتم احساس پوچی میکنم نمیدونم باید چی کار کنم اروم شم 😣

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کات کردم منظورمه چشمام نمیبینه

والا چشمای منم اسیدی کردی😁

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

بیابرو خوش باش به هر چیزی هم نگو عشق...برو چندتا کتاب روانشناسی بخون ... گوربابای قبلی ها 😁 پیش به سوی بعدیا 😎

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

میفهممت... ولی بعدا میفهمی چه لطفی در حق خودت کردی

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
خب اون بلاک کرد اول

خیلی خری اگه برای همچین آدمی غصه بخوری

2790
2778
2791
2779
2792