2777
2789
عنوان

شوهربی درک وعاطفه

914 بازدید | 49 پست

توبحث ادم تحقیرمیکنن.کوچیک میکنن.تهمت میزنن تامیای جوابشون بدی بازم میگن،چشم سفیدی وپرویی وحیانداری احترام حالیت نیست.خفه بشی وچیزی نگی بازمیگه دائم قهری.لوسی وحساس!!!؟ادم بیزارمیکنه اززندگی بعدتوقع داره من شادوشنگول به زندگی خوبم ادامه بدم(معلومه قهرمیکنم تارنگشو کمترببینم تواتاق میرم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش معذرت خواهی هم میکنه؟

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
براتون لباس کادو تولد سالگرد ازدواج می خرن؟

اره ولی چون حسابگره یجایی میچزونه ادم.توقع داره من همش روسرم بزارمش وحلواحلواش کنم.ماساژو و......بادوتابچه کوچیم ۳نیم و۱نیم مگ من جوون دارم اخه 

شوهر کردی یا سرپرستی یه بچه رو به عهده گرفتی ؟

واقعا یه سری از این مردا چشونه 

قبل ازدواج ادای جنتلمنارو درمیارن بعد ازدواج میبینی تصوراتی که داشتی همه نابود شده ازش

لطفا درخواست دوستی ندید🙏
شما سعی کن بیشتر به فکر خودت باشی اول بعد بچه هات مرد جماعت گربه کوره

🤣🤣😅اتفاقاهمینم بیشتر جزش میده.تو پروشدی من رودادم اینجوری شدی چنتا تزریق ژل داشتم مثل عقده هاتودلش مونده هیی میکشه وسط