2777
2789

من ۸ ماهمه باردارم و چون تو شهر دیگه زندگی میکنم مجبور شدم بیام شهر خودمون برای کارای تشکیل پرونده برای دکتر و زایمان ...شوهرم مرخصی نداشت و رفت و من مجبور شدم بمونم بخاطر کارام ....الان ۱۵ روزه خونه بابامم ..سابقه نداشته اینقد دور بمونم از شوهرم ...حالا برادر شوهرم با زن و بچه رفته خونمون واس تفریح و گشت و گذار ...حقیقتش خیلی ناراحت شدم میخان یک هفته خونم بمونن بدون اینکه من باشم و میرن تو اتاق خواب ما میخوابن و شوهرمم دیروز باهاشون رفته بود تفریح در حالی ک من اینجا دارم درد میکشم ،،دیشب خیلی ناراحت بودم و دلتنگ و کلافه ...گریه ام گرفت..شوهرم میگه بچه بازی در میاری و قهر کرد و گفت عطش داشتم برات ولیدتو خاموشش کردی و بعدش نزاشت من خداحافظی بگیرم و قطع کرد...دارم میمیرم..چکار کنم الان 

سلام مبارکه بسلامتی

شماحامله ای و الان حساس هستی

ناراحت نباش بلاخره اینجوری فکر کن شوهرت تنهانیست و کسی هست غذا بپزه و...

به دنیااومدن بچت فکر کن و از این لحظات زیبا لذت ببر

هرروز سوره والعصر بخون بزار فرزندت ارام باشه

دوقلوهای ناز من دوستتون دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میدونم سختته اما جنبه مثبتشو در نظر بگیر که شوهرت تنها نیست و حکمتی تو کاره که به صلاح تو و بچته که برادرشوهرت رفته خونتون 

به غیر از این خوب برادرشه نمیتونه بکنش بیرون به دید مثبت به قضیه نگاه کن

به خودت استرس نده ،اصلا هم به این فک نکن که موندن خونت، به شوهرتم یه کوچولو حق بده نمی تونه بیرونشون کنه که،الان فقط سعی کن از آخرین لحظات بارداریت لذت ببری،به تو دلیت فک کن که همین روزا میاد بغلت🥰😇

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

سلام صبح بخیر 

اسی اول اینکه امیدوارم بسلامتی فارغ شی 

وبعد این حس تو هم طبیعیه هم باید کنترل بشه وانتظار درک از آقایون تو اینجور موارد نداشته باش که ازچشمش می افتی 

به این فکر کن که میگذره این دوران و نباید به خاطر همچین مسائلی به خودت و همسرت سخت بگیری