2789
عنوان

گربه

105 بازدید | 11 پست

دوستان من یه گربه اوردم به تازگی یک هفتس

اما مدام مادرم تیکه میندازع و سرزنش میکنه تنها کسی که از این گربه حمایت میکنه خود منم بقیه نمیخوان باشه 

اولاش قبول کردن اما بعد با رفتارهاشوت منو پشیمون کردن 

منم میخوام برش گردونم به کسی که نگهش داشته بود

بنظرتون تصمیم درسته؟

گربه خرج داره غذای با کیفیت واکسن انگل تراپی عقیم سازی وسایل بازی ممکنه مریض بشه ویزیت دکتر و دارو و هزارتا چیز دیگه بزرگ میشه شیطنت میکنه ممکنه خراب کاری کنه

من ۵ ساله گربه دارم از خودم بیشتر خرجش میکنم و خیلی رفت و امدم محدود شده و مسئولیت داره

اگه خانواده راضی نیستن اذیت میشی گربه هم همینطور

اگه میتونی پسش بده اما یه وقت تو کوچه خیابون ولش نکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گربه خرج داره غذای با کیفیت واکسن انگل تراپی عقیم سازی وسایل بازی ممکنه مریض بشه ویزیت دکتر و دارو و ...

بله حق با شماست خودم شیطنتاش واسم شیرینه و باهاشون کنار میام چون دوصش دارم اما خب اینقدر که اذیت میکنه حرفاشون هم‌منو هم این بچه گناه داره 

سعی میکنم پسش بدم ب کسی که دادش اما جاش تو قلبم همیشه‌میمونه💔

بله حق با شماست خودم شیطنتاش واسم شیرینه و باهاشون کنار میام چون دوصش دارم اما خب اینقدر که اذیت میک ...

تنها کاری که میتونی الان در حقش کنی اینه که مطمئن شی جاش امنه و تو کوچه ول نشه

شما خودتون برمیگشتید عقب بازم‌ میگرفتیدش؟

با اینکه خیلی دوستش دارم و عین دخترمه ۵ سال هر روز و شب باهام بوده اما واقعیتش نمیاوردمش 

مسئولیتش سنگینه وقتی مریض میشه من از کار و زندگی و جیب و خوابم باید بزنم مشکل رفتاری یا استرس پیدا کنه میاد رو تشک گرون جدید دو نفره ام جیش میکنه

مبل چرمیمو قشنگ چنگ انداخته کاملا نابود شده

در کنار محبت و بازیگوشیش حوصله و اعصاب و پول میخواد

تازه من تنها زندگی میکنم

با این خیلی دوستش دارم و عین دخترمه ۵ سال هر روز و شب باهام بوده اما واقعیتش نمیاوردمش  مسئولی ...

واقعا میفهمم چی میگی دقیقا همین چیزاشم بوده  ک اینارو پشیمون کرد هی اینطوری بگن الان کوچولوی من ۳ شبه جایی جز خاکش جیش میکنه نمیدونم چی بگم بهشون بگم فقط کاش جای بعدیش امن و خوب باشه با خودم میگم کاش لج نمیکردم نمیوردمش ببچاره رو

واقعا میفهمم چی میگی دقیقا همین چیزاشم بوده  ک اینارو پشیمون کرد هی اینطوری بگن الان کوچولوی من ...

اشکال نداره پسش بده تا خودت بیشتر از این عادت نکردی

مستقل شدی یه جنگل تشکیل بده 😄

اشکال نداره پسش بده تا خودت بیشتر از این عادت نکردی مستقل شدی یه جنگل تشکیل بده 😄

اره دقیقا الان شاید از این بچه بگذرم ولی بالاخره ی روز خودمو به گربه گره میزنم