2777
2789
عنوان

✨درمسیرنور با قرآن ✨

74 بازدید | 7 پست

الهی مرا دریاب💎

سلام دوستان مهربون، روز شنبه تون عالی و سرشار از استجابت دعا💐🤲🏻💚💚

🌸در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی🌸

✨اعوذ باالله من الشیطان الرجیم ✨ 

🌸بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌸

سوره اسراء، صفحه294💚💚

مَا لَهُمْ بِهِ مِنْ عِلْمٍ وَلَا لِآبَائِهِمْ کَبُرَتْ کَلِمَةً تَخْرُجُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ إِنْ یَقُولُونَ إِلَّا کَذِبًا

5 - نه‌ آنان‌ و نه‌ پدرانشان‌ ‌به‌ ‌این‌ [گفتار] دانشی‌ ندارند سخن‌ بزرگی‌ ‌است‌ ‌که‌ ‌از‌ دهانشان‌ بیرون‌ می‌آید [و] جز دروغ‌ نمی‌گویند
فَلَعَلَّکَ بَاخِعٌ نَفْسَکَ عَلَى آثَارِهِمْ إِنْ لَمْ یُؤْمِنُوا بِهَذَا الْحَدِیثِ أَسَفًا
6 - چه‌ بسا تو ‌از‌ پی‌ [اعراض‌] ‌آنها‌، ‌اگر‌ ‌به‌ ‌این‌ گفتار ایمان‌ نیاورند، ‌خود‌ ‌را‌ ‌از‌ اندوه‌ هلاک‌ کنی‌
إِنَّا جَعَلْنَا مَا عَلَى الْأَرْضِ زِینَةً لَهَا لِنَبْلُوَهُمْ أَیُّهُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا
7 - همانا ‌ما آنچه‌ ‌را‌ ‌که‌ ‌بر‌ زمین‌ ‌است‌ زینتی‌ ‌برای‌ ‌آن‌ قرار دادیم‌ ‌تا‌ امتحانشان‌ کنیم‌ ‌که‌ کدام‌ یک‌ ‌از‌ ‌ایشان‌ بهتر عمل‌ می‌کنند
وَإِنَّا لَجَاعِلُونَ مَا عَلَیْهَا صَعِیدًا جُرُزًا
8 - و ‌ما [سر انجام‌] آنچه‌ ‌را‌ ‌که‌ ‌بر‌ روی‌ زمین‌ ‌است‌ قطعا بیابانی‌ خشک‌ و بایر خواهیم‌ کرد
أَمْ حَسِبْتَ أَنَّ أَصْحَابَ الْکَهْفِ وَالرَّقِیمِ کَانُوا مِنْ آیَاتِنَا عَجَبًا
9 - آیا پنداشته‌ای‌ ‌که‌ اصحاب‌ کهف‌ و سنگ‌ نوشته‌ ‌از‌ آیات‌ عجیب‌ ‌ما بودند!
إِذْ أَوَى الْفِتْیَةُ إِلَى الْکَهْفِ فَقَالُوا رَبَّنَا آتِنَا مِنْ لَدُنْکَ رَحْمَةً وَهَیِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَدًا
10 - آن‌گاه‌ ‌که‌ ‌آن‌ جوانان‌ ‌به‌ سوی‌ غار پناه‌ بردند و گفتند: پروردگارا! ‌ما ‌را‌ ‌از‌ جانب‌ ‌خود‌ رحمتی‌ عطا کن‌ و ‌در‌ کارمان‌ ‌برای‌ ‌ما رشد و ‌تعالی‌ فراهم‌ ساز
فَضَرَبْنَا عَلَى آذَانِهِمْ فِی الْکَهْفِ سِنِینَ عَدَدًا
11 - ‌پس‌ ‌در‌ ‌آن‌ غار سالیانی‌ چند ‌بر‌ گوش‌هایشان‌ [پرده‌ی‌ خواب‌] زدیم‌
ثُمَّ بَعَثْنَاهُمْ لِنَعْلَمَ أَیُّ الْحِزْبَیْنِ أَحْصَى لِمَا لَبِثُوا أَمَدًا
12 - آن‌گاه‌ ‌آنها‌ ‌را‌ برانگیختیم‌ ‌تا‌ معلوم‌ داریم‌ کدام‌ یک‌ ‌از‌ ‌آن‌ دو گروه‌ مدت‌ ماندنشان‌ ‌را‌ بهتر حساب‌ می‌کنند
نَحْنُ نَقُصُّ عَلَیْکَ نَبَأَهُمْ بِالْحَقِّ إِنَّهُمْ فِتْیَةٌ آمَنُوا بِرَبِّهِمْ وَزِدْنَاهُمْ هُدًى

13 - ‌ما خبرشان‌ ‌را‌ ‌به‌ حق‌ ‌بر‌ تو حکایت‌ می‌کنیم‌ ‌آنها‌ جوانانی‌ بودند ‌که‌ ‌به‌ پروردگار ‌خود‌ ایمان‌ آوردند و ‌ما نیز ‌بر‌ هدایتشان‌ افزودیم‌
وَرَبَطْنَا عَلَى قُلُوبِهِمْ إِذْ قَامُوا فَقَالُوا رَبُّنَا رَبُّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ لَنْ نَدْعُوَ مِنْ دُونِهِ إِلَهًا لَقَدْ قُلْنَا إِذًا شَطَطًا
14 - و ‌بر‌ دل‌هایشان‌ قوت‌ بخشیدیم‌ آن‌گاه‌ ‌که‌ [‌در‌ مقابل‌ مشرکان‌] قیام‌ کردند و گفتند: پروردگار ‌ما پروردگار آسمان‌ها و زمین‌ ‌است‌، ‌غیر‌ ‌او‌ هرگز معبودی‌ ‌را‌ نخواهیم‌ خواند ‌که‌ ‌در‌ ‌این‌ صورت‌ حتما ناحق‌ گفته‌ایم‌
هَؤُلَاءِ قَوْمُنَا اتَّخَذُوا مِنْ دُونِهِ آلِهَةً لَوْلَا یَأْتُونَ عَلَیْهِمْ بِسُلْطَانٍ بَیِّنٍ فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللَّهِ کَذِبًا
15 - اینان‌ قوم‌ ‌ما هستند ‌که‌ ‌غیر‌ ‌او‌ معبودانی‌ اختیار کرده‌اند، چرا ‌بر‌ [الوهیت‌] ‌آنها‌ دلیل‌ روشنی‌ نمی‌آورند! ‌پس‌ کیست‌ ظالم‌تر ‌از‌ کسی‌ ‌که‌ ‌بر‌ ‌خدا‌ دروغ‌ ببندد!

صفحه : 294، کهف🌱

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

با عرض ادب و احترام به شما خانوم های که دنبال لباس خوشگل و مجلسی میگردم هرچه سریع تر به لینک زیر مراجعه کنند

اگه به فکر لباس کم قیمت و خوشگل هستی زود بیا به این آدرس لباس بچگانه داره درجه یک اصلا خودش یه فروشگاه

https://rubika.ir/joinc/BJCIHEDA0ABWQAGBATNFWEYWEONVMHOA

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعلک باخع نفسک علی ..❤️ خوندم عزیزم 🌱

قبول حق🤲🏻

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ✨

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
خوندم🙂❤

قبول حق، حاجتروا🤲🏻💚💚

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

سلام عزیزم 

انشالله هقته پر خیرو برکتی پیش رو داشته باشید 🤲💙

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام عزیزم  انشالله هقته پر خیرو برکتی پیش رو داشته باشید 🤲💙

سلام مهربونم💚💚💚الهی آمین و بهمچنین برای شما🌸🌸🌸