elham_ghkz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 164 عنوان بیاییین 114 بازدید | 19 پست سلام بچه ها من ۱۸ سالمه حس میکنم خیلی از خدا و ..دور شدم جوری که حتی باورشونم نداشتمیهو یه کلیپ دیدم دلم خواست ارتباطم با خدا زیاد بشه اصن حالم به جوریه که از خودم و همه بریدممیخوام نماز بخونم باید چی بخونم؟🙂 1402/02/16 | 03:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elham_ghkz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 164 😍😍😍چه خوب ،بهتره سرچ کنی اینجوری بهتر متوجه میشی چی سرچ کنم آخه:(
elham_ghkz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 164 طریقه خواندن نماز نه میخوام بدونم چی باید بخونم چه نمازی
شارژم۱۵درصدبود عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 6437 نماز حفظیه حمد و قل هو الله داره رکعت سبحان الله بگی وووببین حفظم ولی نمیتونم بگم تدریسم خرابه نت سرچ کن نوشته چیکارا کنی در کل حفظ کنی و با معنی خلوص قلب بخونی. به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
elham_ghkz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 164 نماز حفظیه حمد و قل هو الله داره رکعت سبحان الله بگی ووو ببین حفظم ولی نمیتونم بگم تدریسم خرابه نت ... بچه بودم میخوندم بلدم میخوام بدونم چه نمازی باید بخونم 😬
گلساااااااار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 33139 نه میخوام بدونم چی باید بخونم چه نمازی متوجه منظورت نمیشم عزیزم ،به چه نیتی این نماز رو میخوای بخونی ؟
شارژم۱۵درصدبود عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 6437 صبحا ۲ رکعت نماز صبح ظهرا ۴ رکعت نماز ظهر و ۴ رکعت عصر شب هم نماز ۳ رکعت مغرب و ۴ رکعت اعشا به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
elham_ghkz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 164 متوجه منظورت نمیشم عزیزم ،به چه نیتی این نماز رو میخوای بخونی ؟ نمیدونم خودمم میخوام حالم خوب بشه😑
شارژم۱۵درصدبود عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 6437 بچه بودم میخوندم بلدم میخوام بدونم چه نمازی باید بخونم 😬 دختر من دینی ام ۱۳ میشدم همه جوابام بخون بلخره یکیش میرسی🤣🤣🤣🤣🤣 به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
گلساااااااار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 33139 نمیدونم خودمم میخوام حالم خوب بشه😑 نمازهای واجب رو بخون تا اونجایی که میتونی اول وقت ،قران رو با معنی بخون خیلی زیبا و تاثیرگذاره،میتونی نماز استغاثه به امام زمان علیه السلام بخونی