2821
2789
عنوان

مرگ برادرم

1892 بازدید | 14 پست

دارم میمیرم دیگه برادرم ده روز فوت شده مادر پدرم باهم نیستن ده سال داداشم از هر دوشون دل نمیکند نمی‌دونم دارم میمیرم با این ک شوهرم دست بالش پر بود برای برادرم کاری نکردم هیچ کاری باهاش بد بودم بابا ناراحتی قلب داره هر شب گریه می‌کنیم کاش حداقل پیش هم بودن مادر پدرم داداشم با مادرم سر یه دختر دعوا کردن خونه یکی‌از فامیلا نمی‌دونم قرص خورد یا ع ر ق نگو چند ساعت شاید ده ساعت گذشت تا فرداش گفتن مرده حتی فامیلمون نرفته سر بزن ببین علی حالش خوب چون‌ خبر داشتیم قرص خورده ولی باور نکردیم تا فردا ساعت پنج ک گفتن مرده داداشم ۲۰سالش بود آرزو ماشین تو دلش موند با این ک داییم پولدار بود مادرم پیش داییم بود هیچ کاری نکردیم براش حدایا الان کجاست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاش حرف مادرم گوش نمیدادم فکر کردیم الکی‌میگ‌خونه فامیلمون خوابیده بود از خدا بی خبرا تا فردا نرفته بودن طبقه بالا سراغش بگیرن خدایا چیکار کنیم تروخدا براش دعا کنید اون دنیا اذیت میشه یعنی میترسم براش خیلی الان میترس بچه بود اخه خدایااااااااا از داییم میترسید وگرنه دکتر میرفت نرسیده بود نکنه دعواش کنن بگن باز پول دادیم

بچه ها خیلی وحشت نام مرده بود چشمش انگار ترکیه بود مثل این ک چشمش پوسیذه شده اصلا یادم نمیره خیلی آرزو داشت ما خیلی بدبختی کشیدیم مادر پدرم اصلا خوشی ندیدن مادرم همش با برادرش از داداش کوچیکم تعریف میکرذت اون نگاه می‌کرد من منم براش بد بودم بخدا خیرم ب همه رسید جواب تلفنش نمیدادم حدایا چیکار کنم یعنی علی نمیاد دیگ

وای عزیزم 😭😭

چقدر پسرای کم سن احساسی هستن 💔💔💔💔

خدا بهتون صبر بده

روحش شاد😔😔

قلبم درد گرفت... 💔

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

خودکشی کرده؟

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

بچه ها چیکار کنم منم‌برم پیش اون از بابام‌ک‌یه شبه کل زندگیش. رفت ک پول کرایه هم نداشت اون از برادرم برادرم هیچکاری نکردم براش براش بد بودم همه باهاش بد بودن کاش خودم دلخوشیم بودم اگر من بودم الان میومد پیش من اگر جواب تلفن میدادم اگر باهاش قهر نبودم شاید اون شب میومد پیش من میبردمش دکتر مادرم خیلی اذیتش کرد ۲۳سالم داداشم ۲۰یبارم دستمون یا باهامون مهربون نبود 

مطمئنم فکر  نکرده میمیره  پدرم تا بیمارستان برده بودش داد زده بود نمیام میترسم نگو عجلش بود زود با پسر فامیلمون می‌رن درم میبنده برا بابام میک وای اون ماشین داییمه از دایم میترسیذ خدا اون دختر لعنت کنه خواهرش الان ک پی ام های میبینم فقط ازش سو استفاده کردن برا پول بیچاره فقط برای این ک باهاش خوب باشن مهربون باشن همش براشون پول زده بلاکش‌کردن بعد برای پول فقط ک بهش محبت کنن داداشم حیف بود خیلی کاش براش ماشین میخریدم کاش گوشیم میدادم بهش چرا اون شب دعواش کردم چرا سر یه مسله ابروش بردم ازمن متمفر بود تروخدا بگید الان حالش بده یعنی خودکشی کرده الان میترس کی میبینمش؟؟

مطمئنم فکر  نکرده میمیره  پدرم تا بیمارستان برده بودش داد زده بود نمیام میترسم نگو عجلش بود زود با پسر فامیلمون می‌رن درم میبنده برا بابام میک وای اون ماشین داییمه از دایم میترسیذ خدا اون دختر لعنت کنه خواهرش الان ک پی ام های میبینم فقط ازش سو استفاده کردن برا پول بیچاره فقط برای این ک باهاش خوب باشن مهربون باشن همش براشون پول زده بلاکش‌کردن بعد برای پول فقط ک بهش محبت کنن داداشم حیف بود خیلی کاش براش ماشین میخریدم کاش گوشیم میدادم بهش چرا اون شب دعواش کردم چرا سر یه مسله ابروش بردم ازمن متمفر بود تروخدا بگید الان حالش بده یعنی خودکشی کرده الان میترس کی میبینمش؟؟

بچه ها خیلی وحشت نام مرده بود چشمش انگار ترکیه بود مثل این ک چشمش پوسیذه شده اصلا یادم نمیره خیلی آرزو داشت ما خیلی بدبختی کشیدیم مادر پدرم اصلا خوشی ندیدن مادرم همش با برادرش از داداش کوچیکم تعریف میکرذت اون نگاه می‌کرد