2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

75 بازدید | 15 پست

تو تامیکا قبلم‌گفتم ک مادرشوهرم اینا دعوتی داشتن همه رو دعوت کردن از جمله خانواده و برادرا جاریم با زن و بچه ولی بابامو گفتن خانمشو دعوت نکردن 

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...

حالا مهمونی گدشت ک من خیلی بهم برخورد و دیگ نرفتم خونشون مادرشوهرم گفت چیشده چرا نمیای ک حدث میزنم شوهرم بهش گفته منم دلیل ناراحتیمو گفتم کامل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما مامانتم زنگ. زد به تو کلی ناراحتی کرد

ن اصلا....‌من خودم ناراحت شدم اخه۸ساله عروسشونم یکبار خانوادمو نگفتن حالا بعد ۸سال اینجور نصف و نیمه گفتن

بابام نمیدونست ک دعوت شد اومد حالا سوال من اینه رفتارم چجوری باشه باهاشون از این ب بعد  ؟؟؟

اگه بلدی شر بازی در بیار که کارشونو تکرار نکنن اگه فک میکنی بدتر میکنن شما عین خیالت نباشه یه بارم مامانت پدرشوهرتو دعوت کنه خانمشو نگه

اگه بلدی شر بازی در بیار که کارشونو تکرار نکنن اگه فک میکنی بدتر میکنن شما عین خیالت نباشه یه بارم م ...

مادره مثلن اومد دلجویی کنه چیزیم نداشت بگ بددجور بهش توپیدم....ولی بازم اروم نشدم ....یه سر ماجرا هم شوهرمه اگ پشتم بود اونا اینجور نمیکردت