سلام من ۳۱فروردین آخرشب باشوهرم دعوامون شد ومنوبیرون کرد ودروقفل کردورفت .زنگ زده بودم پدرم واومد و پلیس هم اومد گزارش نوشت .حتی بهش زنگ زد گفت نمیام درو باز کنم. با پدرم اومدم خونه ورفتم برای کارای طلاق و پیامی ازطرف اجرای احکام هم برای من وهم شوهرم رفته بود وبه خاطراموالش ترسیده هرشب پیام میده بیا بریم خونه خودمون .دیشب میگفت میرم ازت شکایت میکنم خونه را ترک کردی.منم گفتم میرم تا جایی که تعهد بده تو دادگاه بعد برمیگردم ولی فکر میکنم اینطوری فایده نداره و باید ازش جدا بشم .
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
حالا که برگ برنده داری برو جلو تا ادب بشه بهش بگو باشه میام ولی مهرتا بزار اجرا
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
خیلی وابسته به مادرشه هرچی اون بگه همونه نمیدونم چه گناهی کردم گیرهمچین مردی افتادم
اسی دفعه بعد اول اموالش رو میزنه به اسم بقیه بعد از خونه بیرونت میکنه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)