2777
2789
عنوان

آبسه دندان

4450 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ،دختر من هشت سالشه،دندان عقبش خراب شده بود بردم دندانپزشکی گفت آبسه داره نمیشه بکشیم،اموکسی سیلین داد گفت یک هفته دیگه بیا بکشم،الان بعد از یک هفته آبسه  دندانش بیشتر شده زیر چونه اش هم برآمدگی سفت ایجاد شده و یک سمت صورتش امروز کلا متورم شده!! فردا نوبت داره، خطرناک نیست؟ چکارش کنم تا فردا؟ آخه برادر همسرم دندانش رو کشید ظرف سه چهار ساعت  یهو ورم کرد و زد به ریه اش و حالش بد شد و  ای سی یو بستری شد 

نه ان شاءالله چیزی نیست قرص مفنامیک اسید بده بهش

💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرمنم کلاس اوله بیشتر روزا رو لثه اش آبسه میکنه اعصابم خورد میشه دندون خرابم داره نمیاد دندون پزشکی خیلی میترسه 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

ابسه خطرناکه؟

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
پسرمنم کلاس اوله بیشتر روزا رو لثه اش آبسه میکنه اعصابم خورد میشه دندون خرابم داره نمیاد دندون پزشکی ...

خطر داره ،خدای نکرده عفونت پخش میشه کل بدنش باید زودتر درمان بشه