2777
2789
عنوان

کمبود وزن کودک و کوتاهی قد کودک

2044 بازدید | 17 پست

سلام مامانا 

من ۱۰ روز پیش دخترمو بردم قد و وزنشو ببینم

دخترم ۴ سال و۷ ماهشه۱۵ کیلو وقدش ۱۰۲ بود

متاسفانه کم بود  ب شدت ناراحت شم

از همون روز شربت ارژی پلاس،استئوکر و فروگلوبین رو شروع کردم همراه با دولیوان شیر

امروز دوباره بردمش برای قد و وزن قدش ۱۰۳ و وزنش ۱۵ کیلو۱۵۰ گرم شده بود(کمه اما برای دختر منکه استپ وزنی داشت و رشدش خیلییییییی کم بود معجزه هس )خیلی خوشحالم

خواستم باشما مامان های گل ک نگران قدو وزن بچه هاتونین درمیون بزارم و اگه تجربه ای هم دارین با مادرمیون بزارین

از اینکه انقد شنیدم وای بچه ات چقد ضعیف وای چرا انقد ریزه هس چرا اصلا بزرگ نمیشه.......خسته شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من پنج سال و پنج ماهشه،

۱۴ و خوردی وزنشه😭

دو تا شربت مکمل میخوره از دکتر، پدیاشور دکتر نوشت اصصصصلا پیدا نمیشه

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
دختر من پنج سال و پنج ماهشه، ۱۴ و خوردی وزنشه😭 دو تا شربت مکمل میخوره از دکتر، پدیاشور دکتر نوشت ...

غذاش خوبه؟دختر من میخورد کم میخورد اما ازوقتی اینا رو بهش میدم اشتهاش خوب شده 

غذاش خوبه؟دختر من میخورد کم میخورد اما ازوقتی اینا رو بهش میدم اشتهاش خوب شده 

کم بود، با شربت معمولی شد، الان با تهدید بهش غذا میدم میخوزه، مجبورم 

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....