2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 7241 بازدید | 52 پست
اخه بعضیا مگن با فکر زیاد کردن بهشون باعث میشع اونارو تجسم کنید    همیشه حموم میرم ترسشو ...

نه عزیزم نترس  مدام صلوات بفرست ترست میگیره بهشونم فکر نکن ذکر یا فاطمه بنت محمد رسول الله رو هر شب ۸ مرتبه بگو یا زمانی که ترس به دلت میاد مدام این ذکرو بگو باعث میشه شیاطین از دورت دور بشن

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
نه عزیزم نترس  مدام صلوات بفرست ترست میگیره بهشونم فکر نکن ذکر یا فاطمه بنت محمد رسول الله رو ه ...

اها مرسی عزیزم‌

- منُ طُ..!                                                                    ‌‌   ‌      ‌    ‌‌- متعهد بِ you💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این که بالا سره پسرم بود از پشت بودن انگار دوتا ادم که چادر سیاه بندازن روشون  فقط یه بار خیلی ...

منم بچه بودم دقیقا بالا سرم یکی این شکلی نشسته بود داشت میخندید خیلی کوچیک بودم اما جالبه اصلا نترسیدم و رومو برگردوندم.خیلی از اینجور چیزا دیدم خیییلی.خوابام خیلی دقیق و درسته گاهی.بعضی وقتا هم ی چیزی به دلم میفته و اتفاق میفته نمیدونم چیه دقیقا اما دوستم میگفت موکل دارم به قول عامیانه هم میگن شهود

اول از همه از خدا بخواه که ببندش آیت الکرسی زیاد بخون چون حجاب و حفاظ سوم اینکه خواهش میکنم سراغ این چیزا نرید بیخیال شو ازشون نترس بهشون فکر نکن به خدا پناه ببر سوره بقره بزای فراری دادنشون عالیه نماز بخون اگر بیخیالشون شی بسته میشه یه استاد علوم غریبه هست تو یوتیوپ بزن استاد کاوه در مورد چشم سوم صحبت کرده فکنم راهنمایی کرده چجور ببندی تا جایی ک یادم گفت آیت الکرسی زیاد بخونید بهشون فکر نکنید در موردشون با کسی حرف نزن چون همینکه بفهمن بهشون فک کردی بیشتر بهت نزدیک میشن 

ببینید هرکدوم از چاکراها با گناهانی در ارتباطن 

اول باید تزکیه نفس کرده و گناهان هرچاکرا رو ترک کنید وبا ترک گناه اون چاکرا پاکسازی میشه و بعد از اون شروع به مدیتیشن کنید اونموقع نه سردرد میگیرید نه چیزی 

و اینکه چاکراها به ترتیب از پایین باید باز بشن

و نکته مهم ذهن همیشه ادمهارو میترسونه 

تمام ترسها ذهنی هستن فقط 

در واقعیت هیچ چیز برای ترس وجود نداره همش ساخته ذهنه

معتقد به تسلسل 

اگه اوضاعت وخیمه و میترسی چاکرای قلب رو باز کن کمکت میکنه اروم شی 

در مورد چشم سومم برا خودم نیمه بازه از گوشه چشم سایه میبینم وسایلم جابجا میشه و...خیلیم ترسناک نیست ولی شبا میرینی خودت بلانسبت البت