2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 7241 بازدید | 52 پست

عزیزم جو‌گیر شدی

چشم سومی به دست اوردنی نیست

چیزیه ذاتی و اصلن دست خود ادم نیست

میتونی داستان من یک مادرم از ناهید گلکار رو تو‌همین نی نی سایت بخونی

بر اساس واقعیته و کامل توضیح داده

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منظورم سوال راجع به گذشته و آینده از این سوالا چون میگن کسایی که چشم سومشون بازه یه چیزاییو حس میکنن ...

برا من در حده همون جن دیدنه 

یوقتایی هم یه چیزایی از دلم رد میشه و اتفاق می افته اکثرا خوابهام تعبیر میشه 

نه عزیزم در حده گفتن از اینده و گذشته کسی یا اطرافیان نیست 

ولی تا دلت بخواد  تجربه  جنی دارم 

مثلا اخریش این بود که نصفه شب با صحبته دونفر بیدار شدم فرداش پسرم میخواست بره امتحان ایین نامه بده دوتایی بالاسرش باهم صحبت میکردن میگفتن الکی نگرانه فررا همون باره اول قبوله  بع د اروم اروم محو شدن فرداشم پسرم قبول شد اون دوتام دقیق بالاسره پسرم نشسته بودن 

کاملشو خواستی هست تو تاپیکا بخون

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
برا من در حده همون جن دیدنه  یوقتایی هم یه چیزایی از دلم رد میشه و اتفاق می افته اکثرا خوابهام ...

قیافه جنا چطودین خیلی مخام بدونم ولی نبینم

- منُ طُ..!                                                                    ‌‌   ‌      ‌    ‌‌- متعهد بِ you💚
شما مشاوره رفتی من سی ساله درگیرشونم کلی تحقیق ازمون خطا کردم تا تونستم کمی ازشون فاصله بگیرم 

بله مشاوره مذهبی  تو حرم عبدالعظیم 

تو تاپیک دو سه سال پیشم هست راهنمایشون

قیافه جنا چطودین خیلی مخام بدونم ولی نبینم

این که بالا سره پسرم بود از پشت بودن انگار دوتا ادم که چادر سیاه بندازن روشون 

فقط یه بار خیلی واضح تو خوابو بیداری دیدم شمال بودم احساس کردم یکی زانومو میماله چشممو باز کردم واضح واضح دیدم 

شبیه این جادو گرای تو فیلمای کارتونی هست که سره جارو میشینن اون شکلیو تصور کن ولی تو هیبتو اندازه انسان

موهای ژولیده نارنجی پررنگ رنگه پوست زرده رو به نارنجی  من اول دستشو دیدم لاغرو کشیده ناخونای تیزه و زخیمه  با ته رنگ نارنجی بعد با یه لبخنده خیلی خیلی کریح دندونا زرد یه انسانه خیلی کریه الچهررو در نظر بگیر خدا برا کسی نیاره من همون یه بار دیدم صورتشو  ولی تجربه های دیگمو چن تا نوشتم خواستی برو برا دو سه سال پیش تاپیکامو بخون دوسه تام اخریا نوشتم

این که بالا سره پسرم بود از پشت بودن انگار دوتا ادم که چادر سیاه بندازن روشون  فقط یه بار خیلی ...

فکر کردن بهشون باعث میشع ببینیشون؟؟

من یکی از ترسامه 😑

- منُ طُ..!                                                                    ‌‌   ‌      ‌    ‌‌- متعهد بِ you💚
فکر کردن بهشون باعث میشع ببینیشون؟؟ من یکی از ترسامه 😑

نه اصلا فکر  نمیکنم  خیلی مفصله  با تمامه خانوادم چن جلسه مشاوره شد تا فهمیدن فکرو توهم نیست انگار خونمون داره و برا منو پسرم وضوحش زیاده

نه اصلا فکر  نمیکنم  خیلی مفصله  با تمامه خانوادم چن جلسه مشاوره شد تا فهمیدن فکرو تو ...

اخه بعضیا مگن با فکر زیاد کردن بهشون باعث میشع اونارو تجسم کنید 

همیشه حموم میرم ترسشو دارم یاخونه تنهام🤦🏻‍♀️