2777
2789
عنوان

انتقال بیماری توسط انرژی

218 بازدید | 17 پست

امکان داره کسی بتونه از طریق انرژی بیماریشو به کسی منتقل کنه ؟

حتی از پشت تلفن. 

نمیدونم ولی تلقین نیست . چندین بار برام پیش اومده 

بلافاصله و یا به مدت کوتاهی بعدش همون بیماری رو گرفتم از سر درد  و عفونت و کرونا  بوده این بیماری ها . بار پنجم متوجه شدم که بعد از صحبت با اون شخص اینطور میشم . البته اهل دعا و طلسمم هست طرف. 

نمیدونم ربطی داره یا نه

شما قدرت تلقین خودت بالاس فک کنم

از همین قدرتی که داری استفاده کن واسه پیشبرد هدفات

+ ترس یه مدل مریضیه؛ اگه بهش مبتلا بشی و درمانش نکنی، کل وجودتو می‌گیره- چجوری می‌شه درمانش کرد؟! + باید باهاش رو به رو بشی...

عه یاد مادرشوهرم افتادم میگف اگه ب کسی ک رو‌ لبش تبخال داشته باشه نگاه کنم تبخال میگیرم منم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما قدرت تلقین خودت بالاس فک کنم از همین قدرتی که داری استفاده کن واسه پیشبرد هدفات

نه گفتم که تلقین نیست اوایل نمیدونستم 

بعد از دو سال فهمیدم یه دوست مشترکمون گفت که طرف انرژی منفی داره

نه گفتم که تلقین نیست اوایل نمیدونستم  بعد از دو سال فهمیدم یه دوست مشترکمون گفت که طرف انرژی ...

اگه ۹۰درصد افراد که باهاش در ارتباطن مثل شما شدن بله انرژی از طرف ایشونه...وگرنه کسی رو بد نکنید به خاطر چیزی که مطمئن نیستین...

+ ترس یه مدل مریضیه؛ اگه بهش مبتلا بشی و درمانش نکنی، کل وجودتو می‌گیره- چجوری می‌شه درمانش کرد؟! + باید باهاش رو به رو بشی...
اگه ۹۰درصد افراد که باهاش در ارتباطن مثل شما شدن بله انرژی از طرف ایشونه...وگرنه کسی رو بد نکنید به ...

من کسی رو بد نکردم 

دوست مشترکمون بهم گفت بعد من دیروز باهاش حرف زدم همون بیماری رو گرفتم 

حتی به دوست مشترکمون نگفتم 

به شوهرم فقط گفتم گفت روزایی که باهاش حرف میزنی بداخلاق میشی

اماخودم متوجه نمیشم

من کسی رو بد نکردم  دوست مشترکمون بهم گفت بعد من دیروز باهاش حرف زدم همون بیماری رو گرفتم  ...

تلقین دوست مشترکتون بوده به شما که این خانوم اینجوریه...

نمیدونم چیکار کنم همیشه هم از بدبختی ها و غصه هاش میگه منم سنگ صبورشم

ببینید دوست مشترک مثلا یه ماه پیش گفت 

من دو ساله که اینطورم مثلا ۲ سال پیش عفونت رحم گرفت گوشی رو که قطع کردم علائم گرفتم

پس تاثیر دوست مشترکمون نیست چون اون یه ماه این حرفو زد 

شوهرم میگه قطع رابطه کن 

آخه دوست صمیمیه  دلم برای زندگیش میسوزه خانوادشم حتی دوسش ندارن همه طردش کردن تنهاست خیلی

2790
2778
2791
2779
2792