2789
عنوان

پارگی کیسه اب؟

816 بازدید | 13 پست

سلام خانما، ۲۶ هفته بارداریمه، صبح رفتم دستشویی، با اب گرم خودمو شستم، اومدم بیرون قبل اینکه خودمو خشک کنم، احساس کردم ازم اب گرم اومد، نمیدونم کیسه اب بود یا نه، از ساعت ۱۲ دیگه ترشحات نداشتم، یعنی ممکنه  کیسه اب پاره شده یباره اومده باشه تموم شده باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم ۲۶ هفتمه.بعضی مواقع مث تو میشم فک نکنم کیسه اب باشه

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!

۳۷هفته‌کیسه ابم‌ پاره شد چندساعت مدام اومد خیدییی زیاد بود

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

اگه کیسه آب پاره بشه آب بسیار زیادی از بدن خارج میشه و سریعا باید برید بیمارستان چون برای نوزادتان خطرناکه حواستون باشه کارسنگین نکنید و حتما از دستشویی فرنگی استفاده کنید 

بچه تکون خورده از اون موقع تاالان

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اگر کیسه آب سوراخ بشه.کم کم آب گرم خارج میشه;مثل حاملگی اولم اگر کیسه آب پاره بشه;انگاری شلنگ آب با ...

چ باحال توضیح دادی ببخشید اینطوری میگم با این لحنم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖