2777
2789
عنوان

مردن

144 بازدید | 12 پست

کاش ادمهایی که از زندگی سیرن میتونستن کاری کنن که راحت از این دنیا برن.کاش مردن ترس نداشت. کاش اصلا این دنیا اینجوری نبود 

از زندگیم سیرم یه مرده متحرکم

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نکنه فکر میکنید با مردن همه چیز قراره درست بشه؟ این دنیا چه با شما و چه بی شما به راه خودش ادامه میده. 

بودن شما برای دنیا نیست برای خودتون هست. اینو اگر درک کنید هیچوقت همچین حرفی نمیزنید

کاربر آقا هستم
نکنه فکر میکنید با مردن همه چیز قراره درست بشه؟ این دنیا چه با شما و چه بی شما به راه خودش ادامه مید ...

این دنیا جز بدبختی هیچی نصیب من نکرده.ققرار بر درست شدن باشه که باید این دنیا درست میشد.با مردن همه چی درست میشه

لجبازی با خودم؟ 😒😂 معلومه امید به زندگیت بالاس

دوست خوبم... داری با دنیا لجبازی میکنی. با اتفاقاتشو خیلی از چیزایی که اطرافمون نیبینیم دست ما نیست. ما فقط اتفاقاتی که برای خودمون میفته رو میتونیم کنترل کنیم. 

خودکشی چرا اولین راه حله که به فکرت رسیده؟ من هم مثل همه ادمهای دیگه غرق در یه سری مشکلات هستم و حل این مشکلات رو با امید پیش میبرم. امیدی که شاید هیچوقت نرسم بهش. ولی این امید حتی اگر الکی هم باشه باعث میشه شاد باشم. من دوست دارم شاد باشم و از زندگیم از نفس کشیدنم لذت ببرم. از تکون دادن دست و پاهام لذت ببرم. خیلی چیزا هست که بخوای براش زندگی کنی و بجنگی. خودکشی نه اولین بلکه آخرین راه حل هم نیست. خودکشی پاک کردن صورت مساله هست. چون ما خودمون رو ضعیف میبینیم. 

کاربر آقا هستم
دوست خوبم... داری با دنیا لجبازی میکنی. با اتفاقاتشو خیلی از چیزایی که اطرافمون نیبینیم دست ما نیست. ...

سیربودن از زندگی باعث شده اینجوری بشم مشکلاتم