95leyli مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 880 عنوان مامانا تروخدا یه لحظه بیاید 137 بازدید | 21 پست نی نی هام از صبح تکون نخوردن .خیلی شیطونن هی از این ور به اون ور میشدن .من از صبح خیلی استرس کشیدم بخاطر اونه ؟چرا اینا خوابن از صبح تا حالا. چنقده تو قشنگی🥺 مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی 1402/02/15 | 22:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abtin1395 عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 2222 شیرینی بخور ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم.......................
negin7795 عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 1609 چند هفته هستین یه چیز شیرین بخور و دراز بکش میشه واسه منم دعا کنی خدا دو قلو بهم بده یه سالو خورده ای هس اقداممم شما طبیعی دوقلو باردار شدین یا با دارو
95leyli مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 880 شیرینیجات بخور . کاکایو بخور یه عالمه شیرین عسل و رنگارنگ و کلوچه اینا خوردم چنقده تو قشنگی🥺 مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی
nesa66 عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 5222 عزیزم بارداری طبیعی بود یا ivf?امشبو به پشت بخواب اگه حرکتی حس نکردی فردا برو سونو شو جاری من اینطوری شد اورژانسی سزارینش کردن. البته نگران نشو عزیزم می گم که حتما پی گیری کنی خدایا از راهی که با امید میروم، مرا با اندوه برنگردان. 🤲🏻💫
مووووووووووو عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7591 استرس داشته باشی بدتره چیز شیرین بخور استراحت کن لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰
95leyli مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 880 چند هفته هستین یه چیز شیرین بخور و دراز بکش میشه واسه منم دعا کنی خدا دو قلو بهم بده یه سالو خورده ا ... چیز شیرین خوردم.من طبیعی بود مامانم دوقلوعه هم همسرم چنقده تو قشنگی🥺 مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی
خدایا_توکل_به_خودت عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 8599 یه عالمه شیرین عسل و رنگارنگ و کلوچه اینا خوردم خب چرا نمیری درمانگاه صدا قلبشونگوش بدن؟ 👩🏫
95leyli مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 880 عزیزم بارداری طبیعی بود یا ivf? امشبو به پشت بخواب اگه حرکتی حس نکردی فردا برو سونو شو جاری من اینط ... طبیعی من منتظرم شوهرم بیاد همین الان بریم دکتر اصلا سابقه نداشته چند ساعت ساکت باشن چنقده تو قشنگی🥺 مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی
95leyli مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 880 خب چرا نمیری درمانگاه صدا قلبشونگوش بدن؟ منتظرم همسرم بیاد چنقده تو قشنگی🥺 مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی
خدایا_توکل_به_خودت عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 8599 منتظرم همسرم بیاد من یک بار این طوری شدمرفتم سونوخوابیده بودالبته اون روز خودم خیلی خسته بودم 👩🏫
nesa66 عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 5222 طبیعی من منتظرم شوهرم بیاد همین الان بریم دکتر اصلا سابقه نداشته چند ساعت ساکت باشن خيره ایشالا عزیزم نگران نباش چیزی نیست. برای منم دعا کن ۵روزه ivf كردم🥺 خدایا از راهی که با امید میروم، مرا با اندوه برنگردان. 🤲🏻💫
95leyli مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 880 من یک بار این طوری شدم رفتم سونو خوابیده بود البته اون روز خودم خیلی خسته بودم حالت تهوع گرفتم از استرس .اگه توریشون شده باشه خودم میکشم چنقده تو قشنگی🥺 مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی