2777
2789
عنوان

خاستگار

216 بازدید | 14 پست

بچه ها من ۲۲سالمه الان از سن ۱۸_۱۹سالگی خاستگار داشتم در حد ۵تا اینا

توی محل کارم که هستم خانومایی که میان اونجا بیشتراشون بهم گفتن خوشگلی و از ظاهرم تعریف کردن و چند تاشونم برای کسی منو خاستگاری کردن حتی دکتری که اونجا پیشش کار میکنم بهم گفت که اینجا هر ماه یه خاستگار برات پیدا میشه

سر یه موضوع ولی اعصابم خیلی خورده من توی دانشگاه رو یکی کراش دارم فقط یه بار اومد سر کلاس بغلم نشست همیشه ام سر کلاسا با من ماسک داره تو صورتش ولی جلو بقیه نداره از یه طرف دیگه ام اصلا نیومده حرفی بزنه بهم

از یه طرف دیگه ام توی همین مطبمون یه دندون پزشکه هست که ۳۱سالشه دوست صمیمی دکتر خودمونه دفعه اولی که اومده بود توی مطبمون وسط حراحی که رفتن باهم یه چایی بخورن باهم تو اتاق اروم حرف میزدن حتی یه جاام من خودم شنیدم که دکتر خودم به دندون پزشکه گفت نمیدونم چند سالشه البته دکتر خودم تا اونجایی که من فهمیدم نمیدونست واقعا چند سالمه

یه دختره اومده بود تو مطبمون که قیافش واقعا معمولی بود حسابدار بود و سنشم بالا بود شنیدم که دکتر خودم داشت ازش خاستگاری میکرد برای دندون پزشکه

بچه ها نمیخوام بگم اون باید منو حتما بخواد ولی اخه وقتی اینهمه تو مطب از من تعریف میکنن و خود دکترم بهم میگه در ماه یه خاستگار داری چرررااا خدایی با این وجود یه دختر دیگه رو برای دندون پزشکه خاستگاری میکنه!!

چرا منو تا حالا معرفی نکرده بهش؟

اون روزیم که بود دندون پزشکه فقط من بودم تو اون مطب و یه پیرزنه ولی رفته بودن تو اتاق یواشکی و اروم باهم داستن حرف میزدن بخدا

خیلی ذهنم درگیره بچه ها اخه من از اون دختره چی کم داشتم که اونو میخواست خاستگاری کنه ولی به من چیزی نگفته فعلا

اون روزم اروم حرف میزدن تو اتاق باهم فقطم من شنیدم که دکترم گفت نمیدونم چتد سالشه که اونم کفت مگه میشه!!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شاید فقط دلش میخواست بدونه چندسالته از رو کنجکاوی!!!

چقدر همه چی و بهم ربط میدی و خیال پردازی میکنی!!!

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شاید فقط دلش میخواست بدونه چندسالته از رو کنجکاوی!!! چقدر همه چی و بهم ربط میدی و خیال پردازی میکنی ...

اخه خود دکترم از من خیلی تعریف میکنه ولی با این وجود میره یکی دیگه رو برای اون پیدا میکنه بهش معرفی میکنه

فقط دارم از این میسوزم

هرکی ففیلترشکن داره بیاد روبیکا برام بفرسته براتون ایت الکرسی میخونم

من نمیتونم بفرستم 

ولی برو "  لایت وی پی n ""  دانلود کن 

صورتیه رنگش 

تو رو به هرچی میپرستی برام دعا کن همسر خوب سر راهم بیاد خوشبخت بشم 

خییییلی خستم 

خیلی ساله منتظرم 

سنمم کم نیست زیاده 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
اخه خود دکترم از من خیلی تعریف میکنه ولی با این وجود میره یکی دیگه رو برای اون پیدا میکنه بهش معرفی ...

همینجوری تعریف میکنه دیگه چرا اینقدر خیال باقی میکنی 

تو روز صد نفر از ما تعریف میکنن بعد مارو باید برای پسرشون بگیرن؟؟؟؟

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
همینجوری تعریف میکنه دیگه چرا اینقدر خیال باقی میکنی  تو روز صد نفر از ما تعریف میکنن بعد مارو ...

فقط سوالم اینه که چرا منو برای اون خاستگاری نمیکنه همین

فقط سوالم اینه که چرا منو برای اون خاستگاری نمیکنه همین

چرا باید تورو برای اون خواستگاری کنه؟؟؟؟

اون شاید خودش صد نفر و داشته باشه 

اون شاید دلش میخواد خودش انتخاب کنه 

آقا اصن به تو چه وا 

پس تو اتاق دکتر داشته اروم اروم درمورد کی حرف میزده؟دکتر خودمم برگشت بهش گفت نمیدونم چند سالشه

حتما کنجکاو بود بدونه شما چن سالته که مشغول کار شدی اگه چیزی بود همون دکترت بهت میگفت از فکرو خیال الکی بیا بیرون