2821
2789
عنوان

ازدواج سنتی

173 بازدید | 14 پست

بچه ها من اصلا ازدواج سنتی دوست ندارم 

از اینطرف همه موقعیت هام سنتی 

چکار کنم واقعا چیزی که میخاستم این نبود 

حالم خیلی بده هیچی اونطوری که از بچگی دلم میخاست پیش نرفت🥺😭

خب باهاشون(همین سنتی ها) یه مدت برای اشنایی در ارتباط باش ببین چه جورین اگه خوب بودن که دیگه اکی و بده

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب باهاشون(همین سنتی ها) یه مدت برای اشنایی در ارتباط باش ببین چه جورین اگه خوب بودن که دیگه اکی و ب ...

اصلا دلم نیست این شکلی 

دلم میخاد دوسم داشته باشه 

خودش انتخاب کنه نه اینکه صرفا دنبال یه زن باشه حالا هر کی

ازدواج سنتی ک بهتره  ی مدت زیر نظر خانواده ها در ارتباط باشید اگ تفاهم داشتید ک انشالله ازدواج ...

میدونم عزیزم ممکن بهتر هم باشه 

ولی من اصلا احساس خوبی ندارم 

اصلا دلم نیست این شکلی  دلم میخاد دوسم داشته باشه  خودش انتخاب کنه نه اینکه صرفا دنبال ی ...

خب دوست داشتنم از شناخت میاد

همدیگرو بیشتر بشناسید دیگه معلوم میشه اون آدم بهت علاقه مند میشه یا نه

اوناییم که برای دوستی میان عاشق آدم که نیستن (اولش فقط شاید برای اون طرف جالب بوده باشی همین)در گذشت زمان جذب اون دختر میشن(حالا اخلاقش،قیافش،…و اینا)

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
مشکل همینجاس که کسیو ندارم  اونی هم که بود نشد که بشه

خب عزیزم امثال منو و تو که دوست پسر نداشتیم دیگه تنها راه همینه دیگه .اگه این هم قبول نمیکردیم که دیگه تا ابد بیخ ریش ننه مون بودیم😉

بی خیال

بذار بیان حالا شاید خوشتون اومد از هم

حالا من و همسرمم که با دوستی ازدواج کردیم اولش پسره از قیافه من خوشش اومد و تصمیم گرف آشنا بشیم

تو دوستی هم از روز اول که عاشق معشوق نیستن

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792