2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3547 بازدید | 66 پست

عزیزم پدیده ماه گرفتگی و خورشید گرفتگی ارتباطی با اون لکه های موسوم به خورشیدگرفتگی و ماه گرفتگی که عامه مردم فکر میکنن بخاطر یه دیدن سادست یا لمس شکمه در موقع بارداری نداره این لکه ها نوعی اختلال در تنظیم رنگدانه های پوستیه که اتفاق میفته و در مواردی که مشاهده شده مادر در بارداری خسوف و کسوفی مشاهده نکرده ولی بچش بخشی از پوستش رنگین بوده در کل این مورد برمیگرده به سیستم رنگین پوست و ربطی به فضا و سیارات نداره و تصور عامیه

بینگالوترین پاندای جهانم بگو خب 🐼

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان باردار تموم کنید خرافات و استرس پدر بچه رو در میاره الکی الکی اون بچه رو اذیت نکنید  ماه گرفتگی یه برگته الکی شووم و خرافیش نکنین از بزرگی خدا لذت ببرید از اتفاقی که افتاده لذت ببرید 

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
دوستان باردار تموم کنید خرافات و استرس پدر بچه رو در میاره الکی الکی اون بچه رو اذیت نکنید  ماه ...

اتفاقا نگاه میکردم تو دلم میگفتم خدایا عظمتت رو شکر چقدررر ماه زیبا و کامل شده داشتم واسه خودم دعا میکردم آخه قراره فردا برم سونو ان تی   

اتفاقا نگاه میکردم تو دلم میگفتم خدایا عظمتت رو شکر چقدررر ماه زیبا و کامل شده داشتم واسه خودم دعا م ...

بخدا اینا نعمته  من جای خدا بودم ناراحت میشدم چرا بنده هام ازین که من یه همچین چیز زیابیی خلق کردم دارن سایه مکانی که روش زندگی میکنن و تو هوا میبینن اما میگن باعث اسیب به بچه هاشون میشه   یعنی خدا سرنوشته بچتون و با دیدن یه ماه گرفتگی عوض میکنه ؟ بزارین اون بچه حس خوب بگیره از اول شب هزار تا تاپیک دیدم اینجوری 

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
بخدا اینا نعمته  من جای خدا بودم ناراحت میشدم چرا بنده هام ازین که من یه همچین چیز زیابیی خلق ک ...

ممنون از این همه آرامشی که نصیبم کردی واقعا آروم شدم ممنونم 

ممنون از این همه آرامشی که نصیبم کردی واقعا آروم شدم ممنونم  

فدات شم عزیزم مادر سالم یعنی بچه سالم  پس از خودت مراقبت کن خرافاتم باور نکن  به شایعه های زیاد نی نی سایت هم گوش نکن  خدا قبل از همه ما هزاران سال خدایی کرده  پس مواظب بچه تو شکمت هست همونجوری که مواظب خودت بود قبل اینکه بدنیا بیای  شرایط دنیا اومدنت مثل شیر مادر و تو سینه مادرت جاری میکنه 

فدات شم عزیزم مادر سالم یعنی بچه سالم  پس از خودت مراقبت کن خرافاتم باور نکن  به شایعه های ...

ممنون از لطفت دوست عزیز 

از صمیم قلبم برات بهترینهارو از خدای بزرگ خواستم 

خیییییلیییی دعام کن خییییلیییی   

ممنون از لطفت دوست عزیز  از صمیم قلبم برات بهترینهارو از خدای بزرگ خواستم  خیییییلیییی د ...

حتما عزیزم  نی نی خوشگلتم زود میاد سرت شلوغ میشه فعلا حال کن چون قراره نخوابی دیگه😂❤❤