2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میقام😶

شیوه خواندن نماز از کتاب جمال‌الاسبوع سیدبن‌طاووس:

چهار رکعت (دو نماز دورکعتی)

در رکعت اول بعد از حمد ۱۱ بار سورۀ توحید

در رکعت دوم بعد از حمد ۲۱ بار سورۀ توحید

در رکعت سوم بعد از حمد ۳۱ بار سورۀ توحید

در رکعت چهارم  بعد از حمد ۴۱ بار سورۀ توحید

بعد از سلام نماز دوم ۵۱ بار سورۀ توحید

۵۱ بار «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد» را بخواند

و سپس به سجده برود و ۱۰۰ بار «یاالله» بگوید و هرچه می‌خواهد از خدا درخواست کند.

پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمود:

اگر از خدا بخواهد که کوهی را نابود کند کوه نابود می‌شود؛ نزول باران را بخواهد به‌یقین باران نازل می‌شود؛ همانا هیچ‌چیز مانع میان او و خداوند نیست؛ خداوند متعال بر کسی که این نماز را بخواند و حاجتش را از خدا نخواهد غضب می‌کند.

شیوه خواندن نماز از کتاب جمال‌الاسبوع سیدبن‌طاووس: چهار رکعت (دو نماز دورکعتی) در رکعت اول بعد از ...

مرسی عزیزم لطف کردی خدا خیرت بده دستت درد نکنه❤❤❤❤❤❤❤

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم

عزیزم ببخشید میگم

اما تو گناه خیر و برکت نیست 

عشقم!!!!!

آیه قرآن می‌فرماید 

دوست پنهانی نگیرید .

با این مضمون .

از خدا بخواه بهترین برات رقم بزنه 

توکل کنید

تقوی رو رعایت کنید 

الهی سفید بخت بشید 

و عاقبت بخیر دوست عزیز 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

عزیزم ببخشید میگم اما تو گناه خیر و برکت نیست  عشقم!!!!! آیه قرآن می‌فرماید  دوست پنها ...

من نمیدونم شما مگه از چیزی خبر دارین که قضاوت میکنین؟که میگین دوست پنهانی و عشقم!!!؟؟؟؟

به فرض همینطور که شما میگین باشه

خدا تو وجود بنده اش عشق گذاشته و چه پنهونی باشه چه پنهونی نباشه مقدسه و خدا خیلی مهربون تر از این چیزاست که واسه احساسمون ازش معذرت خواهی کنیم و مطمئن باشین خدا هوای کسی که پنهونیم کسیو داشته باشه و عاشق باشه رو هم داره 

شما بقیه چیزارو درنظر بگیر مثلا قضاوت نکنید دل نشکونید و قضاوت نکنید و قضاوت نکنید و قضاوت نکنید