2777
2789
عنوان

بیاین از اول تعریف کنم چی شده

119 بازدید | 4 پست

یکی از دوستان نزدیک من چند سال با یه پسری همو دوست داشتن خیلی جدی قرار ازدواج گذاشتن ولی هنوز رسمی نشده بودن که داداش پسره تصادف میکنه فوت میکنه (زنش باردار بوده).بخاطر همین اینا قرار خاستگاری اینا گذاشته بودن کنسل میکنن .بعد قرار میشه صبر کنن چهلم پسره تموم‌ شه عقد محضری بگیرن که خانواده پسره میزنن زیرش .چرااا؟میگن تو باید زن برادرتو بگیری ما رسم نداریم عروس از خانواده بیرون بره 😳😳😳بعد پسره قبول نمیکرده میگفته من سعیده رو دوست دارم .زنداداش خواهر منه نمیتونم به چشم دیگه نگاش کنم .تنها بلد میشه میره خواستگاری بهش نمیدن .میاد دست دخترره میگیره فرار میکنه .میرن یکی از شهرهای مرزی .بعد اینارو پیدا میکنن یه راست پسسره رو میبرن سر سفره عقد با زنداداشه.از سرنوشت دختره بی اطلاع هستم.زنگ اینا جواب نمیدن اصلا.منم انقد استرس دارم تو دلم ولو وله .نی نی هام تکون نخوردن از صبح 

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    

چجوری میخوان عقد کنن زن باردار رو

داستانه مگه 

زن باردار تا زایمان تو عده اس

نمیتونه ازدواج کنه

ماده 1154 ، مدت عده وفات زن باردار را پیش بینی کرده است " مدت عده فوت شوهر چهار ماه و ده روز است ؛ مگر اینکه زن حامل باشد ، که در این صورت عده وفات تا موقع وضع حمل است . مشروط بر اینکه فاصله بین فوت شوهر و وضع حمل از چهار ماه و ده روز بیشتر باشد والا مدت همان چهار ماه و ده روز خواهد بود " . بر این اساس : 

در صورتی که زن باردار باشد ، باید تا زمان وضع حمل عده نگه دارد ؛ حتی اگر بیشتر از چهار ماه و ده و روز به وضع حمل او مانده باشد .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری میخوان عقد کنن زن باردار رو داستانه مگه  زن باردار تا زایمان تو عده اس نمیتونه ازدواج ...

که اینطور.پس الکی چو انداختن تو محل 😡😡😡که چی بشه 

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
چه پسره جنتلمن بوده😭😭

خیلی دوستشون داشتم حیف بودن بخدا .باید مال هم میشدن