2821
2789
عنوان

جراحی سینه😔

1840 بازدید | 16 پست

فردا مامانم نوبت لامپکتومی داره،کسی اطلاعاتی داره راجبش؟

عمل سختیه؟درن میزارن؟قبلش قراره آمپول بزنن به سینش درد داره؟

مامانم کنسر سینه راست،تودش یک سانت و نیمه و گرید یک و هورمون مثبت و هرتو منفی و کی آی ۷٪ و بدون درگیری غدد لنفاوی.

کسی راجب اینام چیزی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه.

فقط توروخدا انرژی منفی ندین بهم به اندازه کافی داغونم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم من شک ندارم که ان شاءالله جراحیشون به خوبی و خوشی انجام میشه و سرحال و سلامت خواهند بود. 

توی اقوام ما سه نفر کنسر سینه داشتن، جراحی کردن و خوووبه خوب شدند و چندین ساله به سلامتی و خوشی دارن زندگیشونو میکنن. 

دلت قرص باشه گلم و توکلت به خدا باشه. 

تا جایی که میتونی آیت الکرسی بخون. 

تو شاد باش و روحیتو حفظ کن تا مادرت هم روحیه داشته باشن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیز دلم من شک ندارم که ان شاءالله جراحیشون به خوبی و خوشی انجام میشه و سرحال و سلامت خواهند بود.&nb ...

خداروشکر که خوبن عزیزم،مرسی عزیزدلم برامون دعا کن😔♥️به زور دارم خودمو کنترل میکنم که گریه نکنم و روحیه بدم بهش😔

خداروشکر که خوبن عزیزم،مرسی عزیزدلم برامون دعا کن😔♥️به زور دارم خودمو کنترل میکنم که گریه نکنم و رو ...

یه وقتایی تنهایی گریه کن خودتوخالی کن اماپیشش اصلابگین بخندین به تغذیه اش بعدعمل برسین ایشون به حال خوب بیشترنیازداره این روزات ایشالامیگذره خدابزرگه🤍🤍🤍

یه وقتایی تنهایی گریه کن خودتوخالی کن اماپیشش اصلابگین بخندین به تغذیه اش بعدعمل برسین ایشون به حال ...

😔😔😔تموم سعیمو میکنمم هی میگم بهش که چیزی نیست و یه کیست سادست و اینا😔

خداروشکر که خوبن عزیزم،مرسی عزیزدلم برامون دعا کن😔♥️به زور دارم خودمو کنترل میکنم که گریه نکنم و رو ...

قوی باش. هرچی شاد و بیخیال باشی، مامانتم روحیشون قوی میشه و در نتیجه بیشترم بهبود پیدا میکنن. 

چیز خاصی نیست آخه. خیلیا امروزه باهاش درگیرن اما خوب میشن و درمان میکنن و به زندگی عادیشون میرسن. 

جلو مامانت گریه نکنیاااااا

غمگین هم نباش. جوری رفتار کن که مادرت حس کنن همه چیز عادیه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

انشالله مادرتون به زودی حالشون خوب میشه 

برای سلامتی همه بیمارا دعا میکنم 

مادر یکی از دوستای منم همین مشکلو داشت خوب شد بعد چند سال رفت عمل پروتز سینه هم انجام داد پیش خانم دکتر افسانه ثنایی

الان هم روحیه اش خوبه خداروشکر هم جسمی سالمه