2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این موسسات ه جوری پیدا کنیم،باید ثبت نام کنیم؟

در هر شهری انجمن هایی برای حمایت از بیماران سرطانی و بیماری‌های لاعلاج و خاص وجود داره احتمالا توی گوگل سرچ کنی شماره این انجمن ها در شهرتون بالا میاد

کاربر آقا

والا اونقدر هم هزینه نداره مراحل اول درمان کل داروها با بیمه سلامت میشه ۷۰۰ ۸۰۰ هزینه تزریق بیمارستان دولتی رایگان تقریبا مطب شخصی هم بین ۳۰۰ تا ۱ تومن 

مگه اینکه بخای ازاد داروهای اروپایی بگیری بجا دارو ایرانی و هندی 

والا اونقدر هم هزینه نداره مراحل اول درمان کل داروها با بیمه سلامت میشه ۷۰۰ ۸۰۰ هزینه تزریق بیمارستا ...

اینکه گفتی فقط شیمی درمانیه،واسه ایمنوتراپی هر ۲۱ روز بابام باید ۳۶ میلیون پول بده .شیمیدرمانی و ایمنوتراپی رو باهم انجام میده.شیمی درمانی به تنهایی جوابگو نیست،حالا که به مغز متاستاز داده گفتن باید ۵ جلسه پرتو درمانی انجام بده که نمیدونم چه پرتو درمانیه ی که دکتر گفته خیلی پر هزینه ست.

نمیتونید هر ماه برای پرتو بیاین تهران؟

پرتو درمانی معمولی تاثیر نداره،باید پرتودرمانی پیشرفته انجام باید  بده که تقریبا ۵ جلسه است میتونیم بیایم‌پولشو فعلا نداریم

پرتو درمانی معمولی تاثیر نداره،باید پرتودرمانی پیشرفته انجام باید  بده که تقریبا ۵ جلسه است میت ...

اینجوری درمان نباید به تاخیر بیوفته 

بیمارستان امام خمینی رایگان انجام میدن 

بیاین مدارک رو بدید ،معرفی نامه رو تحویل بدید تا بزارن تو نوبت فکر کنم دو سه هفته بعد باهاتون تماس می‌گیرند و نوبت میدن بهتون

🌈🖤⛵