2777
2789

ببخشید یه سوال میپرسم اسی ببخشید 

اتفاقی رفتم اونجایی که اسامی اونایی که واسشون درخواست دوستی دادم و هنوز قبول نکردن ولی یه سری افراد بودن که اصلا یادم نمیاد بهشون درخواست داده باشم و معمولا به کسی درخواست نمیدم قضیه چیه؟؟؟؟

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎

حالا تو بیکاری

من کلی کار دارم ولی نمیرم انجام بدم😐

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه نگرفتی داداش؟؟

نمیتونم تاپیک بزنم ذهنم خیلی درگیر شده شرمنده

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
والا من ک همه روزای هفته خونم و جایی نمیرم ولی این جمعه وحشتناک بود

دقیقا

منم هر رووووز خدا برنامه‌م همین بود و اتفاقا خیلی هم لذت میبردم از تایمم ولی امروز ب طرز عجیبی داره سخت میگذره