2777
2789
عنوان

من زیبا نیستم

364 بازدید | 26 پست

نمیدونم چه عمل زیبایی باید انجام بدم

عکس نمیتونم بزارم عکس ندارم از خودم اصلا

جایی هست بهم مشاوره بده چیکار کنم 

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر که سالمی حال دلت خوبه من میخوام همین امشب خودکشی کنم نمیتونم تاپیک بزنم راه کار بگیرم چون ۶ تا تاپیک امروز زدم از خانوادم متنفرم میخوام همین امشب تمومش کنم دیگه بسههههه هرچی صبر

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
خداروشکر که سالمی حال دلت خوبه من میخوام همین امشب خودکشی کنم نمیتونم تاپیک بزنم راه کار بگیرم چون ۵ ...

چرا اخه باور کن منم به اخر خط رسیدم 

چی کار میکنن خانوادت

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

ینی چی زیبانیستی؟؟چرا ب خودت احترام نمیزاری چرا فکر میکنی زشتی؟؟هیج انسانیییی زشت نیست هیج انسانییییی....همه ماها یجور زیباییم....

انقد اعتماد ب نفست پایین نباشه عزیزم....منم دماغم ۲بار تو بوکس شکسته هرکی میبینه میگه دماغتون عمل کن زشته ولی خودم با دماغم خیلییییوحال میکنم...۲نفر میگن زشته وقتی خودم ب خودم احترام میزارن ۱۰نفر دیگه میگن زیبایی...

چرا اخه باور کن منم به اخر خط رسیدم  چی کار میکنن خانوادت

بیخیال حوصله ندارم به یاد بیارم هرچی باشه قدر زندگیتو بدون من دیگه کامل تباه شدم و تموم شدم

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎