2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال دختر ولی همراه شک گفت دل نبند ممکنه دفعه بعد بیای بگم پسره

انشاالله سالم باشه هرچی باشه خوبه بچه اوله

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اره عزیزم اوله دوس دارم برم سیسمونی بخرم مامانم میگه دکتر باشک گفته پسر بشه میخوای چیکار کنی صبر کن ...

عجله نکن ۱۵هفته م مشخصه خواستی اون موقع م برو 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
عجله نکن ۱۵هفته م مشخصه خواستی اون موقع م برو 

آخه میگن ضرر داره سونوی زیاد واسه نینی بعدشم ۲۰۰ ۳۰۰ بخوام بدم جنسیت معلوم بشه دوهفته صبر میکنم اون پولو میدم براش ی چیز کوچیک میخرم😄

ولی فک کنم تا اونموقع تعداد تاپیکام به صد برسه😁

آخه میگن ضرر داره سونوی زیاد واسه نینی بعدشم ۲۰۰ ۳۰۰ بخوام بدم جنسیت معلوم بشه دوهفته صبر میکنم اون ...

صبر داشته باش این چند هفته م میگذره 

2790
2778
2791
2779
2792