2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم همسن دختر تو هست ی هفته است از شیر گرفتمش. روز و شب اول سخت بود ولی الان بهتره

عه خوبه پس بگیرمش همش امروز وفردا میکنم میگم زودنباشه. یهوشب وروز وگرفتی 

عه خوبه پس بگیرمش همش امروز وفردا میکنم میگم زودنباشه. یهوشب وروز وگرفتی 

شب که نمیخورد فقط همون اول خواب که میخواست بخوابه. روز هم دیگه کم شده بود در حد احساس امنیتش بود.

الحمدلله علی کل حال

من تجربه ندارم ولی تو رو خدا یه باره نگیرش، اول سعی کن شیر شب رو قطع کنی، بعد میان وعده هاش قطع کن بعدم وعده های اصلیش

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
یعنی اول شبا روقطع کنم بعدروز

من از یه مشاور اینجوری شنیدم، بازم ببین چ جوری راحت تره، کاش خودمونم بچه هامون اهل شیر شب نبودن، خیلی راحت تر بود من دخترم تا صبح، 5.6،مرتبه شیر میخوره

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
من از یه مشاور اینجوری شنیدم، بازم ببین چ جوری راحت تره، کاش خودمونم بچه هامون اهل شیر شب نبودن، خیل ...

برامنم همینجوره تاصبح یکسره بیدارمیشه اینقدرلاغرشدم دخترشما چندوقتشه

برامن شبا خیلی میخوره تاصبح یکسره بیدارمیشه

منم همینه، هی امروز و فردا میکنم از شیر شب بگیرمش

برامنم همینجوره تاصبح یکسره بیدارمیشه اینقدرلاغرشدم دخترشما چندوقتشه

10 ماهشه