2777
2789
عنوان

دوران عقد

274 بازدید | 20 پست

خسته شدم بخدا 

تو عقد بودن خیلی سخته عین اینه سر باره خانواده ای 

هعی توقع توقع توقع 

من همسرم دانشجوعه و هنوز کارمند نیس از یه دانشجو توقعات نابه جا دارن دارن تر میزنن تو زندگیم هعی منتو  و توهین 

بهشون میگم توقع نداشته باشین میگن مگه واسه ما چیکار کرده 

چیزی بهش بگم بخر بیار خونه میاره ولی وقتی میاره مثلا میگم پریودم شکلات بخر و ابمیوه بیار حالم خوب نیس سریع میاره بعد مامان بابام وقتی ک میفهمن قراره شکلات بیاره یا همون ی شاخه گل ک برام میاره کلی میگنو میشنون ک داره اینجوری مسخرت میکنه...حالا وقتی میوه یا چیزه دیگه میاره مامانو بابام قیافه میگیرن ک مثلا مگه ما نیاز داریم ک این اینجوری رفتار میکنه...

من ب همینا راضیم مهم اینه باهم خوش باشیم بخدا عمر ادم کمه تا کی باید حالم بد باشه از دست اینا 

وقتی چیزی نیارم میگن چیزی نمیاره و خسیسه و حیفه تو ک باهاش ازدواج کردی از الان اینجوری رفتار کنه و خسیس بازی دراره دوروز دیگ سر خونه زندگیم خسیسه

خسته شدم درکل باید منتشونو بزارن... اوقاتی ک اون میاد شب پیشم بمونه میگن زیاد عادتش نده هرروز بیاد ولی تو هفته سبار میاد وقتیم بیاد براش قیافه میگیرن هی

این رفتاراشون باعث شده از زندگی عقب بیوفتم و افسرده شم و کله فکرو ذکرم بشه حرفاشون و رفتارشون عین یه بچه رفتار میکنن باهام

اوقاتی شده من با همسرم الکی بحث کنمو اونو داغون کنم همش اثرات حرفایه ایناس

خسته شدم منتظر وامم اما اون دوماهه ک نرسیده از داداشم زود رسید ولی شانس من..........

نمیدونم چیکار کنم حس میکنم بدجور داره تر میخوره تو زندگیم 

اجازه دخالت نده 

زندگی منم سره همین حرفا خراب شد مامان و بابام‌میگفتن چرا برات طلا نخرید چرا لباس نمیگیره چرا پول نمیده😕

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا اینطوری میکنن بجای اینکه جوونشونو به آرامش دعوت کنن تا هر مسئله ایو بحثو دعوا نکنه بدتر هرچیزی بزرگ میکنن بعد که بحث شد تورو مقصر میکنن

من هنو عقد نکردم یوقتایی مامانم یچیزی میگه اصن داغونم میکنه😐باید کار کنی رو خودت بیخیال باشی

سه ماه عقدیم  خانواده شوهرم میگن برج چهار بگیریم ولی خانواده من منتظر وامه ازدواجمن وگرنه نیاد ...

خب پس چیزی نمونده ب عروسیت دیگه داری میری فعلا ب حرفاشون بی توجه باش تا زودتر بری 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 

عزیزم حرف منو به عنوان خاهر کوچیکت بخون و درباره ش فکرکن

من خودمم توی شرایط شماام و نامزدیم بااین تفاوت که نامزدم مشکل قلبی داره و خب مشکلات خاص خودمون که اگه بگم طولانیه

منم تک تک این حرفا و قیافه گرفتنا رو میبینم و میشنوم و اوایل شاید یکی دو ماه اول خییییلی سخت میگذشت برام و همش خودم و نامزدمو داغون میکردم بخاطر تاثیر حرف بقیه

ولی نشستم فکرکردم ک اخرش منو اونیم ک میمونیم برای هم درسته خانوادم قابل احترامن و هیچوقت بی احترامی نمیکنم ولی بهشون گفتم ک لطفا نزارید احترام بینمون از بین بره 

سعی کردم حرفاشونو فقط بشنوم همین ،نه فکرمیکنم درباره ش و نه برای نامزدم تعریف میکنم 

بعد اینکه غر زدناشون تموم شد و یکم اروم شدن شروع میکنم رسیدگی به خودم و زنگ میزنم ب نامزدم ک بریم بیرون و حال و هوای غرزدنا نمونه تو ذهنم 

و درباره ی قیافه گرفتنا به خانوادم گفتم ک اگه دوس دارید خانوادش برام قیافه بگیرن شماام ب کارتون ادامه بدید اگر نه ک سعی کنید حتی اگه ازش متنفر هستید ظاهر رو حفظ کنید و خودم بجای همه ی بدخلقی ها با نامزدم رفتار خوب و بااحترامی و صمیمی دارم ک حس راحتی داشته باشه

نزار این حرفا رابطه و این روزای قشنگ رو ازتون بگیره و سعی کنید بیشتر خونه ی اونا یا بیرون همو ببینید🙏🤍

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
توجه نکن .تو که میدونی مشکل از کجاست .پس سعی کن نسبت به حرف و رفتارشون خنثی باشی.تا انشالله هر چه زو ...

درسته ولی اینقد ک دغدغه تو زندگیم هس و انقد ک همسرم داره صیر میکنه بخاطره رفتارای خانوادم خیلی خجالت میکشم و موندم چیکار کنم هرچی بهشون میگم کار خودشونو میکننو میگن تو عقل نداری و از احساسات تصمیم میگیری و اینجوری زندگیم بکل خراب میشه همسرم خیلی خوبه ولی میتزسم با رفتارای اینا بدشه

اجازه دخالت نده  زندگی منم سره همین حرفا خراب شد مامان و بابام‌میگفتن چرا برات طلا نخرید چرا ل ...

ندمم دخالت میکنن باز درخاستم اصلا واسشون مهم نیست بدتر میشه عی

نمیدونم چرا اینطوری میکنن بجای اینکه جوونشونو به آرامش دعوت کنن تا هر مسئله ایو بحثو دعوا نکنه بدتر ...

درسته ولی سخته نگران ایندم ک بخاطره رفتارای اینا تر بخوره توش

درسته ولی اینقد ک دغدغه تو زندگیم هس و انقد ک همسرم داره صیر میکنه بخاطره رفتارای خانوادم خیلی خجالت ...

اگر میتونی ،رفتار خانواده ات رو به همسرت منتقل نکن .دیگه دوران سختیه .همه سختی ها هم به دوش شماست .انگار بلانسبت چوب دو سر نجس .ناچاری تحمل کنی 

اگر میتونی ،رفتار خانواده ات رو به همسرت منتقل نکن .دیگه دوران سختیه .همه سختی ها هم به دوش شماست .ا ...

قبلن میگفتم چون نمیتونستم تو خودم بریزم الان نگمم خودش میفهمه حس میکنم براش شده یجور کینه ولی بروز نمیده 

همین ک خونمون میمونه ولی راحت نمیتونه بخابه و صبح زود میره مشخصه ..