2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

105 بازدید | 17 پست

خانومایی که اطلاع یا تجربه‌شو دارن یه سوال داشتم

پریود زود هنگام هم میتونه نشانه‌ی تنبلی تخمدان باشه یا فقط پریود دیر هنگامه؟یا هردوش؟لطفا اگه مطمئن هستید یا تجربه‌شو دارید بگید🥲♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکم بیشتر بگی پاسه من خیلی نامنظمه هرچی ام دکتر میرم بی فایدس

ورزش کنی غذاهای که مواد نگهدارنده دارن نخوری سرخ کردنی کمتر بخوری خیلی سخته خلاصه من که نتونستم

ورزش کنی غذاهای که مواد نگهدارنده دارن نخوری سرخ کردنی کمتر بخوری خیلی سخته خلاصه من که نتونستم

جوش زیاد از علائم تتبلیه ؟

منم ی هفتس تازه شروع کردم ولی خیلیی سخته رعایت کردنش واقعا

اگر ادم بخواد ایقد راحته ک نگو من دیدم وزنمم داره کم میشه ایقد انگیزه گرفتمو شوهرم تشویقم کرد ک تا قبل از بارداری ادامه میدادم 

اگر ادم بخواد ایقد راحته ک نگو من دیدم وزنمم داره کم میشه ایقد انگیزه گرفتمو شوهرم تشویقم کرد ک تا ق ...

من وزنم همینجوریش کمه🥲اگه این چرت و پرت هارو هم نخوردم پوست استخون میشم.شما با چند ماه رعایت نتیجه گرفتی؟

اگر ادم بخواد ایقد راحته ک نگو من دیدم وزنمم داره کم میشه ایقد انگیزه گرفتمو شوهرم تشویقم کرد ک تا ق ...

من اگه نخوزم گرسنگی میمیرم بس که بدغذام ورزشو میتونم و میتونم پفک و اینا نخورم یا سوسیس نوشابه اینا ولی سرخ کردنیو نع😐آدم مگ چن روز زندس بخام خدمو عذاب بدم انشاالله با همینا نتیجه بگیرم

من وزنم همینجوریش کمه🥲اگه این چرت و پرت هارو هم نخوردم پوست استخون میشم.شما با چند ماه رعایت نتیجه ...

رژیم افراد با اضافه وزن و لاغر حداست شبیه هم نیست اصن 

من تو یکماه اول نتیجشو گرفتم پریودیم منظم شد و بعد هشت ماه تونستم باردارشم