2777
2789
عنوان

تمکین

333 بازدید | 10 پست

خانومایی ک دادگاه تمکین داشتن لطفاً راهنمایی کنید

تو دادگاه تمکین ک گفتین ، اره تمکین میکنم بعدش چیشده ؟ برگشتین خونه؟ اگه اره ، همسرتون چطور و چقدر اذیتتون کرد؟تونستین تحمل کنین و شمام اذیتشون کنین! یا اصلا اجراییه گذاشتن ک برتون گردونند خونه ؟ اگه ن بعدش چی کردین؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم ب خدا ،،بعد خداهم ب خداست
شمارو شوهرت برد سر زندگی ؟؟

ن من هنوز ن

من ب حکم تمکین اعتراض زدم ، رفت تجدیدنظر اونجا رفتم ی سری مدارک نشون دادم ک موفق شدم ی جلسه دیگه بگیرم ازشون ، این هفته ک داره میاد جلسه تجدیدنظره ، اینسری دیگه هرحکمی بدن قطعیه ، مونده حالا ببینم اون چی میشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم دارم جدا میشم یه سوال دارم ازت درخواست طلاق شوهرتون داده؟

ما هیچکدوم درخواست طلاق ندادیم ، اون میگه کل مهریتو ببخش ی مقدارم پول بهم اضافه تر بده تا طلاقتو بدم ، منم گفتم منم طلاق نمیخوام 

من تمکین داد نرفتم ناشزه شدم،الانم ازدواج مجدد خواسته 

چرا نمیری؟ حتی شده الکی بگو میرم ، مگه اصلا میبره اون ؟قصدش همینه ک نری و ازدواج مجدد بگیره 

منم شوهرم همین نقشه رو داره ولی من گفتم میام ، اونم منو نمیبره 

منظورت از سوالی که تو اون تاپیک از من پرسیدی چیه    

چ سوالی 🧐🧐والا یادم نمیاد کودوم میگی