2777
2789

نه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودشون حتما بد قیافت به خودشون تو هین میکنن درواقع

کاش واقعا بد قیافه بودم خیلی از مواقع خودشون بهم گفتن خوشگلی ولی یه سری از وقتا هم اینجوری میگن خب آدم دلش میشکنه حتی اگه به شوخی باشه

اول تو خودت قلبا قبول کن که خوشگلی بعد برو سمت خانوادت. منم شنیدم ازشون حتی بدتر از اینم شنیدم ولی خ ...

اخه اومدم به خودم امید بدم و با خودم گفتم نه اینجوری نیس خوشگلم ولی باز یه چیزی شده ک همین حرف رو بهم بزنن بعضی وقتا با خودم فک میکنم شاید واقعا زشتم که اینجوری میگن💔

اخه اومدم به خودم امید بدم و با خودم گفتم نه اینجوری نیس خوشگلم ولی باز یه چیزی شده ک همین حرف رو به ...

ببین هر آدمی زیبایی خاص خودشو داره اینجوری که باید گفت خببب پس طاووس و قو هم زشتن ولی خب اصلا به فرض محال خودت زشت باشی که نیستی،

تو خودت هیچ ویژگی مثبتی نداری که بتونه جایگزینش بشه؟

مهربون نیستی؟ خوش اخلاقی؟ به دیگران کمک نمیکنی؟ یعنی تو  دنیا هیییییچ کار یا مهارتی اجتماعی یا فیزیکی نیست که بتونه جایگزینش کنه؟

مثلا نمیتونی یه آدم مناسب واسه دردودل کردن باشی؟

بعدشم برو رتبه‌های برتر کنکور رو نیگا کن... 

ماشالا ماشالا یکی از یکی شباهتشون به کلاغ بیشتره اونا باید سر به بیابون میزاشتن؟😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز