2777
2789

من بانک‌شهر و بانک ملت رو شرکت کردم قبلا و قبول شدم ولی این واقعا سختتتتت بود خیلیی من تو هر دوتا آزمون قبلی هوش رو بالا هشتاد زدم این آزمون فقط سوال اول رو جواب دادم.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید شما رشته تحصیلیتون چی بود ک میخواید توی بانک کار کنید؟

بیستٖـون،هیٖـچ،دمـٰاونـٖدم اگـٖر سـد بشـٖود، هـٖدفم قسٖمت مـٖن بوده و بٰاااایـٖدبشود.                                        بنا کننده ی شادی های خود باش😍                                    من یه رفیق صمیمی دارم که بیشتر از همه بهش اعتماد دارم.همه حرفای دلمو با خیال راحت بهش میگم.اونم با دقت همه رو گوش میده و بهم میگه نگران نباش من پشتتم😍. بخودم میبالم بابت داشتن همچین رفیقی😌.اون رفیق:خداست.😍(دوست دارم خدا جونم،رفیق صمیمیم🤝)
کدوم بانک از همه بهتره

هرکدوم قبول بشی. بین اینا ملت.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌